8 μποφόρ σάρωσαν τη Ναυαρίνου

8 μποφόρ σάρωσαν τη Ναυαρίνου

Διεκόπη η κυκλοφορία-πολλά πεσμένα δέντρα και ζημιές
8 μποφόρ «χτύπησαν» την περιοχή της παραλίας λίγα λεπτά μετά τις 5.00 το απόγευμα χθες. Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, η ορατότητα στη Ναυαρίνου ήταν μηδενική, ενώ ξαφνικά είδαν μπροστά τους να προσγειώνεται ένα τεράστιο αρμυρίκι, που βρισκόταν λίγο πριν από τη διασταύρωση με την οδό Αύρας. Ο δυνατός αέρας συνέχισε προς το βουνό, ενώ ακόμα και επί της οδού Κρήτης αιωρούνταν λαμαρίνες, πάνω από τα κεφάλια οδηγών που έτυχε να περνούν εκείνη την ώρα από το σημείο.
Οι περισσότερες ζημιές έχουν σημειωθεί στην παραλία, όπου αρκετά δέντρα ξεριζώθηκαν, ενώ στο ύψος της οδού Αύρας ένα μεγάλο δέντρο έπεσε, με αποτέλεσμα να κλείσουν και τα δύο ρεύματα κυκλοφορίας επί της Ναυαρίνου.
Δέντρα έπεσαν και σε παραλιακά καταστήματα προκαλώντας αρκετές ζημίες, ενώ έκλεισαν και το νότιο πεζοδρόμιο της Ναυαρίνου.
Από νωρίς στο σημείο βρίσκονταν άνδρες της Αστυνομίας, που είχαν κλείσει το δρόμο, ενώ άνδρες της Πυροσβεστικής με αλυσοπρίονα έδιναν μάχη για να δώσουν ξανά στην κυκλοφορία την οδό.
Το ευχάριστο είναι ότι κανείς δεν τραυματίστηκε, ενώ ο ερασιτέχνης μετεωρολόγος Κώστας Μενούνος είπε πως καταγράφηκαν 8 μποφόρ ανέμου και ραγδαιότητα που ήταν η μέγιστη του έτους μέχρι σήμερα.

Από τύχη δεν τραυματίστηκε κάποιος- Έκλεισε η Ναυαρίνου (φωτογραφίες και βίντεο)