Ο «τσιλιαδόρος» κλοπών που γίνονταν στη Μάνη έπεσε στα χέρια της Αστυνομίας, ενώ οι δύο συνεργοί του κατάφεραν να διαφύγουν.
Την Τετάρτη το βράδυ ένας 35χρονος τσιγγάνος συνελήφθη από αστυνομικούς του Τμήματος Καρδαμύλης μέσα σε αυτοκίνητο στο Προσήλιο, την ώρα που συνεργοί του έκλεβαν σπίτι στο χωριό. Οι δράστες αρχικά είχαν πάει στον Άγιο Νικόλαο Μάνης, όπου από σπίτι που διέρρηξαν αφαίρεσαν την άδεια κυκλοφορίας μοτοσικλέτας και το δίπλωμα οδήγησης.
Ακολούθως πήγαν στο Προσήλιο. Ο 35χρονος τσιγγάνος έμεινε στο αυτοκίνητο και οι δύο συνεργοί του διέρρηξαν το σπίτι, απ’ όπου πήραν 100 ευρώ. Όμως, έγιναν αντιληπτοί από τους ιδιοκτήτες και ειδοποιήθηκε η Αστυνομία, η οποία έσπευσε στο σημείο και συνέλαβε τον 35χρονο.
Ο τσιγγάνος οδηγήθηκε χθες στον εισαγγελέα, ο οποίος του άσκησε δίωξη για απλή συνέργεια σε κλοπές και τον παρέπεμψε στο Αυτόφωρο για να δικαστεί.
Β.Β.
Έπιασαν τον «τσιλιαδόρο» κλοπών στη Μάνη
Δείτε επίσης.
«Διαγράφεται» το 50% της αύξησης στο πετρέλαιο θέρμανσης με τις επιδοτήσεις κράτους και διυλιστηρίων
Για θετικό αποτέλεσμα και κόντρα στον ΟΦΗ σήμερα η Καλαμάτα στη Νίκαια
Ο Μιλτιάδης υποδέχεται τον Πανθυρεατικό – Ο Πανθουριακός στην Αμαλιάδα – Στο Λουτράκι ο Τέλος Άγρας
Γαλλία: 800.000 πολίτες στην κινητοποίηση κατά του «υψηλού κόστους ζωής»
Νίκες για την Καλαμάτα ’80 και τους Τούρκους στην πρεμιέρα του Βαλκανικού Κυπέλλου
Όταν η πίεση της καθημερινότητας γίνεται θυμός, κι ο θυμός, βία
22 συλλήψεις σε αστυνομικές επιχειρήσεις στην Πελοπόννησο
Ολοκληρώνεται το 10ο Διεθνές Φεστιβάλ Κουκλοθέατρου Καλαμάτας
Τοπικά 18.10.2026, 13:59
Ένας απινιδωτής από μόνος του δε σώζει
Τοπικά 18.10.2026, 09:30
Ας είναι τα λιγότερα
Τοπικά 17.10.2026, 20:58
Η γεύση της Μεσσηνίας «ταξιδεύει» στη Ρωσία
Τοπικά 17.10.2026, 20:00
Κίνα η Λίνα Μενδώνη αντί για Καλαμάτα
Φόρτωση…



