Διακοπές ρεύματος σήμερα στην Τριφυλία

Διακοπές ρεύματος  σήμερα στην Τριφυλία

Διακοπές ρεύματος θα πραγματοποιηθούν σήμερα στην Τριφυλία, από την ανάγκη εκτέλεσης συγκεκριμένων τεχνικών εργασιών στο δίκτυο που ηλεκτροδοτεί την περιοχή, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση του ΔΕΔΔΗΕ. Συγκεκριμένα: Από τις 9.00 το πρωί έως τη 1.00 μετά το μεσημέρι στις περιοχές της Δ.Ε. Κυπαρισσίας και Φιλιατρών: Γιαννίτσαινα-Εργατικές Κατοικίες, Βαθύ-Τερψιθέα, Σπηλιά-Αρμενιοί-Πλάτη, Περδικονέρι-Χριστιάνοι, Αγρίλης, Λιθαρορρίξι Φαρακλάδας.
Από τις 8.30 έως τις 3.00 μετά το μεσημέρι στις περιοχές της Δ.Κ. Φιλιατρών: Αλεξανδροπουλαίικα-Λίμνες, Βιολογικός-Γαλάτοβα-Χάνι.
Από τις 8.30 το πρωί έως τις 3.00 μετά το μεσημέρι στις περιοχές της Δ.Κ. Φιλιατρών Βόθωνας-Κουντρί-Λιμενάρι, Κέντρο Υγείας-Αμούδι-Δεξαμενή-Προφήτης Ηλίας.
Τα συνεργεία θα καταβάλουν κάθε προσπάθεια, ώστε η εργασία να τελειώσει το συντομότερο δυνατόν και η επαναφορά του ρεύματος να γίνει νωρίτερα.
«Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση και σας υπενθυμίζουμε ότι θα πρέπει να αποφύγετε κάθε επαφή με τους αγωγούς που πιθανόν βρίσκονται στο έδαφος κατά τη διάρκεια των εργασιών, γιατί αυτή η επαφή μπορεί να είναι επικίνδυνη. Για τους ίδιους λόγους ασφαλείας, επίσης, οι εσωτερικές σας εγκαταστάσεις θα θεωρούνται ότι ευρίσκονται συνεχώς υπό τάση», αναφέρεται στην ανακοίνωση που υπογράφει ο προϊστάμενος του Πρακτορείου Φιλιατρών.