Επεισοδιακή ισοπαλία στο ντέρμπι Παμίσου-Κυπαρισσίας (φωτογραφίες)

Επεισοδιακή ισοπαλία στο ντέρμπι Παμίσου-Κυπαρισσίας (φωτογραφίες)

Ισόπαλο 1-1 έληξε το ντέρμπι κορυφής της Α’ Τοπικής για την 13η αγωνιστική, που φιλοξενήθηκε σήμερα στο Στάδιο της Μεσσήνης, ανάμεσα στον Πάμισο και την Κυπαρισσία, με τους γηπεδούχους να αποφεύγουν την ήττα στις καθυστερήσεις με γκολ του Κουρούπη. Το θέαμα ήταν μέτριο, ωστόσο οι Τριφύλιοι είχαν καταφέρει να μπουν μπροστά στο σκορ στο φινάλε του ημιχρόνου (43’) με τον Παπαγεωργίου, ενώ είχαν και μια εντυπωσιακή ευκαιρία στο 79’ με σουτ του Μιλοσέσκι που τράνταξε το οριζόντιο δοκάρι , με τη μπάλα να σκάει πάνω στη γραμμή.
Δυστυχώς η συνάντηση, που διεξήχθη μπροστά σε  γεμάτη κερκίδα με φίλους των δύο ομάδων και του τοπικού ποδοσφαίρου, σημαδεύθηκε και από αρνητικά επεισόδια που ξεκίνησαν στο 80ό λεπτό, όταν αποβλήθηκε ο προπονητής του ΑΟΚ, Γιάννης Δανίκας για τις έντονες διαμαρτυρίες του (στη συνέχεια της φάσης του 79’ ο Παναγόπουλος βρέθηκε στο έδαφος μέσα στην περιοχή, μετά από μαρκάρισμα του Μωράκη, με την Κυπαρισσία να ζητάει πέναλτι). Ο κ. Δανίκας οδηγήθηκε εκτός γηπέδου, με τους οπαδούς των γηπεδούχων να τον αποδοκιμάζουν, ενώ δέχθηκε μια κλωτσιά και βρέθηκε στο έδαφος. Μετά από περίπου 6 λεπτά διαπληκτισμών ο προπονητής του ΑΟΚ συνοδεύθηκε στο κομμάτι της κερκίδας όπου βρίσκονταν οι φίλοι της ομάδας του και όταν ηρέμησαν τα πνεύματα ο διαιτητής κ. Μπλάνας έδωσε συνέχεια στο παιχνίδι. Το ρολόι του έμπειρου ρέφερυ έδειξε περίπου 10 λεπτά καθυστέρηση, ενώ στο 94’έδειξε ταυτόχρονα κόκκινη κάρτα στους Ι. Τρίψα-Μανδραπήλια, οι οποίοι διαπληκτίστηκαν.
Όπως εξελίχθηκε, το αποτέλεσμα του αγώνα ευνοεί την ομάδα του Αντώνη Μαυρέα, η οποία διατηρήθηκε στην κορυφή με 35 βαθμούς, με τον ΑΟΚ να μένει 3ος στους 27, ωστόσο ο Τσικλητήρας Πύλου «ροκάνισε» τη διαφορά στους 3 βαθμούς (31 β.), μετά τη νίκη του επί του Αστέρα Αρφαρών.
ΠΑΜΙΣΟΣ ΜΕΣΣΗΝΗΣ: Κωνσταντακόπουλος, Ι. Τρίψας, Κορομηλάς, Τζανετέας (63’ Κουρούπης), Μπερερής, Μωράκης, Χρ. Τρίψας, Τουρλίδας (69’ Χελάς), Σαραντόπουλος, Γεωργιόπουλος, Τσουλάκος.
ΑΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑΣ:  Αντωνόπουλος, Ανδρουτσής, Γαργαρώνης, Γιαννόπουλος, Γεωργιόπουλος, Μιλοσέσκι (98’ Ζαφείρης), Παπαγεωργίου (53’ λ.τρ. Κωνσταντόπουλος), Δημητρουλόπουλος, Καμποσιώρης, Μανδραπήλιας, Παναγόπουλος.
Α΄Τοπική
Τα αποτελέσματα της 13ης αγωνιστικής
Σπερχογεία-Απόλλωνας  1-3
Τσικλητήρας Πύλου-Αστέρας Αρφαρών 3-0
Πάμισος-Κυπαρισσία 1-1
Εθνικός Μελιγαλά-Διαβολίτσι 2-1
Ολυμπιακός Καλαμάτας-Πανθουριακός 3-0
Δώριο-Τέλος Άγρας 4-1
Μεσσηνιακός-Ανδρούσα 1-1
Μιλτιάδης-Φαραί 1-1

Φωτογραφίες: Στασινός Μουτσούλας