Σύμβαση προβολής της παραλιακής ζώνης υπέγραψε ο Δήμος Πύλου

Σύμβαση προβολής της παραλιακής  ζώνης υπέγραψε ο Δήμος Πύλου

Σύμβαση για την προβολή της περιοχής και δημοσιοποίησης του έργου «Βελτίωση υφιστάμενων υποδομών και εγκαταστάσεων της παραλιακής ζώνης Πύλου» υπέγραψε ο Δήμος Πύλου – Νέστορος με την εταιρεία «Ananas Advertising AE».
Το έργο για την παραλιακή ζώνη έχει συνολικό προϋπολογισμό 906.000 ευρώ και η πίστωση προέρχεται από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Δυτικής Ελλάδας-Πελοποννήσου-Ιονίων Νήσων 2007-2013».
Πρόκειται για διαμόρφωση μιας συνεχούς ζώνης αναψυχής και περιπάτου, κατά μήκος του λιμανιού, πλάτους περίπου 5 μέτρων, που καταλήγει σε υπαίθριο στεγασμένο χώρο ξεκούρασης.

Προβολή Πύλου
Με τη σύμβαση που υπέγραψε ο Δήμος, η ανάδοχη εταιρεία του έργου αναλαμβάνει:
-Τη συλλογή ενημερωτικού και φωτογραφικού υλικού από το Δήμο (πολιτισμός, ιστορία, υφιστάμενη κατάσταση, σύγχρονες υπηρεσίες)
-Το σχεδιασμό και την εκτύπωση φυλλαδίων με υλικό από την περιοχή του έργου, με στόχο την προσέλκυση επισκεπτών
-Το σχεδιασμό και την εκτύπωση αφισών με εικόνες από την περιοχή του έργου και την ευρύτερη περιοχή
-Την αποστολή δελτίων Τύπου, άρθρων, διαφημιστικά banner σε έντυπο και ηλεκτρονικό Τύπο.

Μέχρι τέλος του χρόνου
Ειδικότερα, θα παραχθούν 150 αφίσες με εικόνες από την περιοχή του έργου, αλλά και την ευρύτερη περιοχή, διαστάσεων 50x70cm. Θα εκτυπωθούν 1.000 φυλλάδια (16σέλιδα), με στόχο την προσέλκυση επισκεπτών στο Δήμο.
Η σύμβαση έχει διάρκεια έως τέλος του χρόνου, οπότε και πρέπει να έχουν ολοκληρωθεί οι δράσεις προβολής, ενώ η αμοιβή της εταιρείας ορίσθηκε στα 14.700 ευρώ, συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ.
Το έργο διαμόρφωσης και βελτίωσης της παραλιακής ζώνης συμβάλλει στην αισθητική και λειτουργική αναβάθμιση του θαλάσσιου μετώπου της πόλης της Πύλου από τη νότια πλευρά μπροστά στην πλατεία Τριών Ναυάρχων και τη δυτική προκυμαία.
Β.Β.