Μεσσηνιακός: Απόψε στις 8 με Πανιώνιο το πρώτο βήμα για άνοδο στην Α1


Με πλήρη σύνθεση, συγκρατημένη αισιοδοξία και την κρυφή δύναμη του αουτσάιντερ η γυναικεία ομάδα του Μεσσηνιακού αρχίζει απόψε στην Πάτρα το δεύτερο μέρος της φετινής της περιπέτεια. Το πρώτο ήταν η κατάκτηση της 2ης θέσης του ομίλου της στην Α2 και η πρόκριση στα πλέι οφ, την οποία θα «εξαργυρώσει» αυτό το 3ήμερο κυνηγώντας το ένα από τα δύο εισιτήρια που οδηγούν στα τελικά (εκεί από τις 4 ομάδες θ’ ανέβουν στην Α1 οι 3).
Η β’ φάση θα φιλοξενηθεί στο «Κουκούλι» και η αυλαία θ’ ανοίξει στις 6 μ.μ. με τον αγώνα Θέτιδα Βούλας- Ηλυσιακός, ενώ η ιστορική καλαματιανή ομάδα θ’ αντιμετωπίσει στις 8 μ.μ. τον Πανιώνιο (αναδείχθηκε 1ος στον ίδιο Όμιλο). Αύριο την ίδια ώρα στο πρόγραμμα περιλαμβάνεται η αναμέτρηση με τον Ηλυσιακό, ενώ η αποτίμηση θα γίνει μετά τον κυριακάτικο αγώνα με την Θέτιδα (ώρα έναρξης 6 μ.μ.).
Η αποστολή των «πρασίνων» θ’ αναχωρήσει από το πρωί στις 9, με επικεφαλής τον έφορο Χρήστο Ζερίτη, ενώ η παίκτρια-προπονήτρια Γωγώ Σουρή μπορεί να υπολογίζει εκτός από τον εαυτό της και στις εξής βολεϊμπολίστριες: Σκλήρη, Βέλμαχου, Σαμπάτη, Παναγοπούλου, Χειλαδάκη, Κωνσταντοπούλου, Κουτσουροπούλου, Τζούλου, Αντωνοπούλου, Ζερίτη, Σπανού, Μπαξιβανάκη, Μπεσή.