Επιτυχημένο το διήμερο Ιατρικό Συνέδριο στην Καλαμάτα


Με επιτυχία ολοκληρώθηκαν οι εργασίες του διήμερου 3ου συνεδρίου της Ελληνικής και Διεθνούς Εταιρείας Μοριακά Στοχευμένων – Εξατομικευμένων Θεραπειών με θέμα τις ψυχιατρικές παθήσεις με βάση τη Μοριακή Γενετική και τις εξελίξεις στη θεραπεία των συμπαγών όγκων και των αιματολογικών κακοηθειών.
Το συνέδριο διεξήχθη στις 6-7 Μαΐου στην Καλαμάτα και σε αυτό συμμετείχαν διακεκριμένοι Έλληνες και Ευρωπαίοι γιατροί, καθώς και καθηγητές του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.
Στη διάρκεια του συνεδρίου οι συμμετέχοντες είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν πάνω στις εξελίξεις που αφορούν στην ιατρική επιστήμη, αλλά και να περάσουν ένα ξεχωριστό διήμερο στη μεσσηνιακή πρωτεύουσα.
Δοθείσης της ευκαιρίας, ο γιατρός, αλλά και περιφερειακός σύμβουλος Μεσσηνίας, εντεταλμένος για θέματα υγείας, κ. Χρονάς, θα ήθελε να ευχαριστήσει «αρχικά τον πρόεδρο της ΕΔΕΜΣΕΘ, Γιώργο Σαμέλη και όλα τα μέλη της Οργανωτικής Επιτροπής, για την επιλογή της Καλαμάτας ως τόπου για τη διεξαγωγή και του 3ου συνεδρίου της Εταιρείας, καθώς και όλους τους συμμετέχοντες».