Την περασμένη Δευτέρα ο ιδιοκτήτης – πλειοδότης απομάκρυνε από το λιμένα Καλαμάτας το επικίνδυνο και επιβλαβές ρυμουλκό «Μίμης Π.».
Το σκάφος αυτό είχε εκτεθεί σε δημοπρασία από το Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο Καλαμάτας, σύμφωνα με όσα προβλέπει ο νόμος, και εκποιήθηκε.
Σημειώνεται, σχετικά με άλλα κατασχεθέντα πλοία, ότι, όπως μας ενημερώνει το Γραφείο Τύπου της Δημοτικής Αρχής: Το πλοίο “Genc 3” αποδόθηκε στην πλοιοκτήτρια εταιρεία, μετά την κατάθεση εκ μέρους της εγγυητικής επιστολής και αναμένεται να απομακρυνθεί σύντομα.
Το “Mesogio” και τα δύο μικρότερα σκάφη θα βγουν σε δημοπρασία, αφού έγινε εκτίμηση της αξίας τους. Επισημαίνεται ότι θα οδηγηθούν σε καταστροφή, εφόσον η τέταρτη δημοπρασία καταστεί άγονη.
Καιρός να καθαρίσει το λιμάνι…
Α.Π.
Καθαρισμός του λιμανιού Καλαμάτας
Δείτε επίσης.
Βράβευση των φετινών αριστούχων από πέντε Περιφερειακές Ενότητες της Πελοποννήσου
Παρουσίαση του βιβλίου «Η Ιστορία της Τρομοκρατίας το Έτος V της Γαλλικής Επανάστασης» του Θανάση Γάλλου
Απόπειρα ληστείας με αεροβόλο σε περίπτερο της Καλαμάτας
«Εδέησε» η κυβέρνηση να ξεμπλοκάρει το έργο του Σταθμού Μεταφόρτωσης Απορριμμάτων…
Ο καιρός αύριο Τρίτη στην Καλαμάτα
Η παραλαβή του αξονικού τομογράφου αποτελεί μια ιστορική στιγμή για την Τριφυλία
Ο Γιώργος Κλείδωνας ταξίδεψε με ποδήλατο Αθήνα – Πιναχισάρ – Κωνσταντινούπολη δυναμώνοντας τη φωνή για το περιβάλλον
Διακοπή ηλεκτρικού ρεύματος
Τοπικά 27.10.2026, 10:30
Η εορτή του Αγίου Δημητρίου στην Ιερά Μητρόπολη Μεσσηνίας
Τοπικά 26.10.2026, 22:00
Στην ακρίβεια, η γνώση και η εμπιστοσύνη είναι η ασπίδα μας
Φόρτωση…



