Καλαμάτα BC – Σύλλογος Δρομέων στο μεγάλο τελικό


Η Καλαμάτα BC (απέκλεισε με 71-60 το Γ.Σ. Μεσσήνης) και ο Σύλλογος Δρομέων Υγείας Τρίπολης (νίκησε χθες με 57-51 την Καλαμάτα ’80), συγκροτούν το ζευγάρι του μεγάλου τελικού των play off για την ανάδειξη του πρωταθλητή της Α’ κατηγορίας μπάσκετ ανδρών της ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ.
Ο πρώτος τελικός θα διεξαχθεί την Τετάρτη 11 Μαΐου στο Δημοτικό Γυμναστήριο Τέντα (οι δύο ομάδες έχουν από μία νίκη στην κανονική περίοδο στα μεταξύ τους ματς).
 
Η Καλαμάτα BC 71-60 το Γ.Σ. Μεσσήνης
Η Καλαμάτα BC επικράτησε με 71-60 του Γ.Σ. Μεσσήνης χθες το απόγευμα στο Δημοτικό Γυμναστήριο Τέντα, στον πρώτο αγώνα της ημιτελικής φάσης των play off του πρωταθλήματος της Α’ κατηγορίας μπάσκετ Ανδρών της ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ.
Με τη νίκη της αυτή η Καλαμάτα BC πήρε την πρόκριση για το μεγάλο τελικό. Το ματς είχε συναρπαστική εξέλιξη και κράτησε αμείωτο το ενδιαφέρον των 150 και πλέον φιλάθλων που βρέθηκαν στην Τέντα.
Το α’ ημίχρονο, η Καλαμάτα BC προηγήθηκε με 36-32.
Πρώτος σκόρερ για την Καλαμάτα BC ήταν ο Γιώργος Γιαννουκάκης με 22 πόντους και 2 τρίποντα, ενώ για το ΓΣ Μεσσήνης ο Κώστας Πολυζωγόπουλος με 17 πόντους.
Διαιτητές ήταν οι Λάμπρος Νάστος και Γιώργος Δούβρης, ενώ κομισάριος ήταν ο Χρήστος Πολιτόπουλος.
ΚΑΛΑΜΑΤΑ BC (Θεόδωρος Γιαννακόπουλος): Γερμανός, Γαρίνης, Μπαγατέλας, Τσικούρης 13 (2), Κριμήλης 2, Κούτρης 7 (1), Γιαννουκάκης 22 (2), Παθιάκης, Φωτάκης 9, Γεωργανάς 6, Σπηλιώτης 2, Τριανταφυλλόπουλος 10
ΓΣ ΜΕΣΣΗΝΗΣ: Αναστασόπουλος, Πολυζωγόπουλος 17, Τόσκα, Μπακογιάννης 16 (1), Στοϊκίδης, Καραμπάγιας 2, Τσιμπούρης 10 (1), Παπαδέας, Αρβανίτης 8, Γεωργακόπουλος, Μιχαλόπουλος 4 και Ηλιακίδης
 
Ο ΣΔΥ Τρίπολης 57-51 την Καλαμάτα ‘80
Ο Σύλλογος Δρομέων Τρίπολης νίκησε με 57-51 την Καλαμάτα ’80 χθες στο ΑΚΔ Τρίπολης, στον πρώτο αγώνα της ημιτελικής φάσης των play off της Α’ κατηγορίας μπάσκετ Ανδρών και πανηγύρισε έτσι την πρόκριση για τον τελικό.