Πανελλαδική Επιτροπή των Μπλόκων: Ο αγώνας μας συνεχίζεται…


«Ο αγώνας μας συνεχίζεται με όλες τις δυνάμεις, με κάθε μέσο. Ψηλά το κεφάλι. Τελικός νικητής θα είναι ο λαός…» αναφέρει σε ανακοίνωσή της η Πανελλαδική Επιτροπή των Μπλόκων, αναφορικά με την ψήφιση του ασφαλιστικού νομοσχεδίου στη Βουλή την περασμένη Κυριακή.
Μεταξύ άλλων, σημειώνεται στην ανακοίνωση:
«Να είναι σίγουροι όλοι όσοι ψήφισαν ναι στο προσχεδιασμένο έγκλημα, ότι αυτή η ενέργειά τους δεν πρόκειται να ξεχαστεί από τον αγροτικό κόσμο κι αργά ή γρήγορα οι βαριές πολιτικές ευθύνες θ’ αποδοθούν, όπως αρμόζει και αξίζει, σε όλους και στον καθένα ξεχωριστά.
Η κυβέρνηση να μην κάνει το λάθος να θεωρήσει ότι με την ψήφισή του αυτός ο σφαγιαστικός νόμος νομιμοποιείται στην αγροτική – λαϊκή συνείδηση. Ούτε να της περάσει από το μυαλό πως θα τελειώσουν οι αγροτικές – λαϊκές αγωνιστικές αντιδράσεις στην κυβερνητική ληστεία.
Οι μικρομεσαίοι αγρότες που επί 40 μερόνυχτα παλεύαμε στα μπλόκα για να μην έρθουν αυτά τα εξοντωτικά για μας και για όλο το λαό, μέτρα, δεν τα παρατάμε, δεν “καταθέτουμε τα όπλα”. Θα συνεχίσουμε τον αγώνα με ακόμα μεγαλύτερη αποφασιστικότητα και δύναμη, με όλα τα μέσα που διαθέτουμε».
Η ψήφιση στη Βουλή των ληστρικών μέτρων δεν πρόκειται να μας οδηγήσει σε απογοήτευση και στη μοιρολατρία».