Στην Τρίπολη για την “κούπα” η Καλαμάτα B.C.


Ο δεύτερος αγώνας της τελικής φάσης των «play – offs” του πρωταθλήματος μπάσκετ Α΄ κατηγορίας Ανδρών της ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ, μεταξύ του Συλλόγου Δρομέων Υγείας Τρίπολης και της Καλαμάτα B.C., διεξάγεται σήμερα και ώρα 7.00 μ.μ. στο ΑΚΔ Τρίπολης.
Η Καλαμάτα B.C. στον πρώτο τελικό που διεξήχθη την Τετάρτη 11 Μαΐου στο Δημοτικό Γυμναστήριο Τέντα επικράτησε με 62-36 του ΣΔΥ Τρίπολης και προηγείται με 2-1 στις νίκες (οι 2 ομάδες είχαν από μία νίκη στην κανονική περίοδο).
Με «διπλό» η Καλαματιανή ομάδα θα κάνει το 3-1 στις νίκες και θα πανηγυρίσει την κατάκτηση του τίτλου και την άνοδο στη Γ΄ Εθνική κατηγορία.
Σε περίπτωση νίκης του Συλλόγου Δρομέων Υγείας Τρίπολης, τότε η σειρά θα πάει σε 2-2 νίκες και όλα θα κριθούν στον τρίτο τελικό (θα διεξαχθεί την Τετάρτη 18 Μαΐου).
Προπονητής του ΣΔΥ Τρίπολης είναι ο Ηλίας Μπαλλής, ενώ το «ρόστερ» απαρτίζουν οι ακόλουθοι αθλητές: Κούγιας, Μαρκόπουλος, Καλούλι, Δελής, Σωτηρόπουλος, Μπουρής, Παπακώστας, Μπαλής, Αγγελόπουλος, Μικέλης, Κοσκινάς, Κουτσούγερας.
Προπονητής της Καλαμάτα B.C. είναι ο Θεόδωρος Γιαννακόπουλος, ενώ ασίσταντ κόουτς ο Αντώνης Κούτρης. Το «ρόστερ» απαρτίζουν οι ακόλουθοι αθλητές: Γιαννουκάκης, Τριανταφυλλόπουλος, Φωτάκης, Τσικούρης, Σταθάκης, Γερμανός, Σπηλιώτης, Κριμηλής, Αναστασόπουλος, Παθιάκης, Λ. Κούτρης, Γαρίνης, Σιδέρης, Ζυγουράκης, Τσαφόλιας.
Εξάλλου, η διοίκηση της Καλαματιανής ομάδας έχει ναυλώσει λεωφορείο για την Τρίπολη (θ’ αναχωρήσει στις 5.00 μ.μ. από την Κεντρική Πλατεία μπροστά από το καφέ «Βlack Forest”.
Kρατήσεις γίνονται στα τηλέφωνα 6932076433 (Βασίλης Μυλωνάς) και 6944691839 (Σωτήρης Καββαθέας).
Διαιτητές είναι οι Γιάννης Κυριακόπουλος, Πέτρος Ρίζος, ενώ κομισάριος ο Π. Παγκράτης.