Ένα ακόμα Μεταπτυχιακό στο ΤΕΙ Πελοποννήσου


Το Τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων και Οργανισμών του ΤΕΙ Πελοποννήσου, θα οργανώσει και θα λειτουργήσει από το ακαδημαϊκό έτος 2016-2017 Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών (ΠΜΣ) με τίτλο «Τεχνοοικονομικά Συστήματα Υγείας».
Το πρόγραμμα είναι 18μηνης διάρκειας (παρακολούθηση μαθημάτων κατά το 1ο και 2ο εξάμηνο και εκπόνηση διπλωματικής εργασίας κατά το 3ο εξάμηνο) και οδηγεί στην απονομή Μεταπτυχιακού Διπλώματος Ειδίκευσης (ΜΔΕ) στις ακόλουθες δυο (2) κατευθύνσεις:
1.      Διοίκησης Υπηρεσιών Υγείας κι Ανάπτυξης Ανθρώπινου Δυναμικού
2.      Διοίκησης Τεχνολογίας, Πληροφορικής κι Επικοινωνιών στην Υγεία

Σκοπός του ΠΜΣ είναι η παροχή, στους συμμετέχοντες, μεταπτυχιακής εκπαίδευσης στο χώρο της Διοίκησης και των Οικονομικών της Υγείας αλλά και η υποστήριξη του έργου τους με Τεχνολογίες Πληροφορικής και Επικοινωνιών. Στόχοι του ΠΜΣ είναι:
α) η εκπαίδευση επιστημόνων στο χώρο της Υγείας ικανών να διαμορφώνουν πολιτικές και να λαμβάνουν αποφάσεις
β) η προετοιμασία υψηλού επιπέδου επιστημόνων, ώστε να είναι σε θέση να στελεχώνουν με επιτυχία νευραλγικούς τομείς του χώρου της Υγείας τόσο του Δημοσίου αλλά και του Ιδιωτικού τομέα.
γ) η ανάπτυξη και προώθηση της έρευνας σε όλους τους τομείς που άπτονται του αντικειμένου της Διοίκησης, των Οικονομικών και των Τεχνολογιών Υγείας.
Η ελάχιστη χρονική διάρκεια για την απονομή του τίτλου ορίζεται σε τρία (3) εξάμηνα και απαιτείται η παρακολούθηση και επιτυχής εξέταση σε δέκα (10) μαθήματα κατά τη διάρκεια δύο διδακτικών εξαμήνων, καθώς και η εκπόνηση διπλωματικής εργασίας που πραγματοποιείται κατά τους τελευταίους έξι μήνες του προγράμματος.
Το ΠΜΣ δέχεται συνολικά 40 φοιτητές και οι υποψηφιότητες για την επόμενη χρονιά λήγουν στις 29 Ιουλίου 2016.
Περισσότερες πληροφορίες διατίθενται στον ιστότοπο: http://tms.teipel.gr/.

Οι αιτήσεις των υποψηφίων θα γίνονται δεκτές από τη Γραμματεία του Προγράμματος Μεταπτυχιακών Σπουδών στην «Τεχνο-οικονομικά Συστήματα Υγείας» (Γραμματεία Π.Μ.Σ. «Τεχνο-οικονομικά Συστήματα Υγείας», Αντικάλαμος Μεσσηνίας, Τ.Κ. 24100, τηλ. 2721045300, e-mail: tms@teipel.gr υπόψη κου Σταύρου Πανταζόπουλου, από 24 Ιουνίου έως 29 Ιουλίου 2016 και από (σφραγίδα ταχυδρομείου).