Βολές Ασημακόπουλου σε Κωνσταντινέα και ΣΥΡΙΖΑ για το «λουκέτο» στο Α.Τ. Φιλιατρών


Την άμεση και έντονη αντίδραση του δημοτικού συμβούλου της μείζονος μειοψηφίας Τριφυλίας, Γιώργου Ασημακόπουλου, προκάλεσαν οι δηλώσεις του βουλευτή Μεσσηνίας του ΣΥΡΙΖΑ, Πέτρου Κωνσταντινέα, ο οποίος ουσιαστικά προανήγγειλε «λουκέτο» στο Α.Τ. Φιλιατρών, όπως και στο Α.Τ. Κοπανακίου.
Σε δήλωσή του χθες το μεσημέρι, ο κ. Ασημακόπουλος ανέφερε: «Ως δημοτικός σύμβουλος, κάτοικος της πόλης των Φιλιατρών και πάνω από όλα ως γονέας, οφείλω να πάρω θέση σχετικά με τις δηλώσεις του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ κ. Κωνσταντινέα σχετικά με την πρόθεση για κλείσιμο του Α.Τ. Φιλιατρών.
Για να λειτουργεί ένα σύγχρονο κράτος κι εμείς ως μια πόλη, πρέπει να λειτουργεί άψογα η υπηρεσία της ασφάλειας, υγείας και παιδείας. Δυστυχώς, ο κ. Κωνσταντινέας και οι κύριοι που διοικούν τη χώρα έχουν καταφέρει να τα ισοπεδώσουν όλα.
Πρέπει ο κ. Κωνσταντινέας να πληροφορηθεί ότι η Δημοτική Ενότητα Φιλιατρών είναι η μεγαλύτερη ενότητα πληθυσμιακά του Δήμου Τριφυλίας και σε συνδυασμό με τους 3.000 μετανάστες της περιοχής, είναι αναγκαία, όχι απλώς η παραμονή του Α.Τ. Φιλιατρών, αλλά ακόμα και η ενίσχυσή του και η δημιουργία τμήματος με αρμοδιότητα τους μετανάστες.
Καλό θα ήταν ο κ. Κωνσταντινέας, αντί να κάνει δηλώσεις σχετικά με το κλείσιμο του Α.Τ. Φιλιατρών, να πάρει χαρτί και μολύβι και με τους υπευθύνους που σκέφτονται το κλείσιμο του Α.Τ. Φιλιατρών, να δουν αν οικονομικά συμφέρει το κράτος.
Γι’ αυτό καλό θα ήταν ν’ αρχίσει ένας διάλογος σε συνεργασία με το Δήμο Τριφυλίας, έτσι ώστε να προταθούν λύσεις για το συμφέρον των πολιτών της Δημοτικής Ενότητας Φιλιατρών και του Δήμου Τριφυλίας».