Διαβεβαιώσεις δημάρχου για τη στέγασή του Κοινωνικού Ιατρείου Καλαμάτας


Το βράδυ της περασμένης Τετάρτης ο δήμαρχος Παναγιώτης Νίκας συναντήθηκε με εκπροσώπους του Κοινωνικού Ιατρείου Καλαμάτας, με αντικείμενο την εξεύρεση λύσης για τη στέγαση της συγκεκριμένης εθελοντικής δομής.
Ο κ. Νίκας τούς διαβεβαίωσε ότι θα υπάρξει βοήθεια από πλευράς Δήμου, όπως μέχρι τώρα, για τη στέγαση του Κοινωνικού Ιατρείου, ώστε να μπορούν να επιτελούν απρόσκοπτα το έργο τους. Μέχρι την εξεύρεση εναλλακτικής λύσης, δεν υπάρχει περίπτωση μετακίνησής τους από το δημοτικό χώρο όπου τώρα στεγάζoνται.
Λίγο αργότερα, ο δήμαρχος συναντήθηκε με την επιστημονικώς υπεύθυνη του Κέντρου Πρόληψης των Εξαρτήσεων και Προαγωγής της Ψυχοκοινωνικής Υγείας της Περιφερειακής Ενότητας Μεσσηνίας, Φωτεινή Βλαχοπουλιώτη και το μέλος του Δ.Σ. του ΚΕΠΕΠΨΥ – εκπρόσωπο του Δήμου Καλαμάτας και πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου, Μαρία Οικονομάκου.
Η κα Βλαχοπουλιώτη ενημέρωσε το δήμαρχο για την πορεία του ΚΕΠΕΠΨΥ και ζήτησε την ενεργότερη συμμετοχή του Δήμου στις δραστηριότητες του Κέντρου, την οποία ο κ. Νίκας υποσχέθηκε.