Επίσκεψη Στέλιου Κούλογλου στη Μεσσηνία


Διήμερη επίσκεψη στη Μεσσηνία θα πραγματοποιήσει ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και γνωστός δημοσιογράφος Στέλιος Κούλογλου, το Σαββατοκύριακο 2 και 3 Ιουλίου.
Το Σάββατο, στις 8.00 το βράδυ, στο ξενοδοχείο Rex στην Καλαμάτα, θα μιλήσει σε πολιτική εκδήλωση – συζήτηση που διοργανώνει η Ν.Ε. Μεσσηνίας του ΣΥΡΙΖΑ με θέμα «Εσείς τι ξέρετε για το TTIP; Η νέα διατλαντική σχέση εμπορίου και επενδύσεων και οι συνέπειές της». Στην εκδήλωση θα προβληθεί και σχετικό με το θέμα κινηματογραφικό υλικό.
Την Κυριακή, 3 Ιουλίου, επίσης στις 8.00 το βράδυ, ο Στέλιος Κούλογλου θα μιλήσει σε εκδήλωση που διοργανώνει η O.M. ΣΥΡΙΖΑ Γαργαλιάνων, στη Δημοτική Βιβλιοθήκη, με θέμα «Κοινωνική και αλληλέγγυα οικονομία και νεανική επιχειρηματικότητα».
Πρόσφατα, ο Στέλιος Κούλογλου ανακηρύχθηκε στην 3η θέση του «Fair Politician of the Year» στην Ευρώπη για το έτος 2015-2016, σύμφωνα με την κατάταξη της διεθνούς ανθρωπιστικής οργάνωσης Oxfam. H διάκριση για το δικαιότερο πολιτικό απονέμεται κάθε χρόνο σε όσους με την πολιτική και κοινοβουλευτική τους δράση αγωνίζονται υπέρ της κοινωνικής δικαιοσύνης, της καταπολέμησης της φτώχειας και της διαφθοράς σε όλο τον κόσμο.