ΕΠΑΛ Κυπαρισσίας: Από τις υψηλότερες βαθμολογίες, με 19.565 μόρια ο πρώτος!


Στην κορυφή βρίσκονται οι βαθμολογίες των μαθητριών και μαθητών του ΕΠΑΛ Κυπαρισσίας στις Πανελλαδικές Εξετάσεις και η χθεσινή τους ανακοίνωση γέμισε με χαμόγελα τους επιτυχόντες, τους γονείς και τους καθηγητές τους, αφού το σχολείο είδε τον πρωτεύσαντα Γιάννη Γιαννόπουλο να καταφέρνει να βγάζει 19.565 μόρια και να κατατάσσεται μεταξύ των πρώτων στην Ελλάδα!
Ο Γιάννης Γιαννόπουλος από την Ελαία ήταν γεμάτος χαρά που πέτυχε το στόχο του. Χαλαρός και ευδιάθετος, μετά την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων, μιλώντας στο «Θ» σημείωσε: «Έβγαλα 19.565 μόρια! Είμαι πολύ χαρούμενος κι ευτυχισμένος που κατάφερα να πετύχω το στόχο μου! Δεν περίμενα πως θα γράψω τόσο υψηλά. Στόχος μου, πλέον, είναι οι Στρατιωτικές Σχολές και συγκεκριμένα η Σχολή Υπαξιωματικών Διοίκησης».
Με τη σειρά του, ο Γιάννης Δημητρακόπουλος, με 18.335 μόρια, είπε: «Είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένος και θα ήθελα να πάω στη Σχολή του Εμπορικού Ναυτικού, δηλαδή στην ΑΕΝ του Ασπρόπυργου, για διάφορους λόγους, διότι είναι πολύ ωραία η θάλασσα και, βέβαια, το οικονομικό. Θα ήθελα να ευχαριστήσω πάρα πολύ το σχολείο, γιατί μας παρείχε μια πολύ καλή στήριξη κι ένα πολύ θερμό περιβάλλον. Μας βοήθησαν πάρα πολύ για να πετύχουμε αυτό που θέλουμε».
Ο Μάριος Βλάχος, με 17.650 μόρια, επισήμανε: «Νιώθω πολύ ικανοποιημένος! Πιστεύω, όμως, πως μπορούσα και καλύτερα. Τα θέματα ήταν εύκολα περίπου. Τώρα, σκέφτομαι να δηλώσω Αστυνομία και μετά βλέπουμε τα υπόλοιπα…».