Πυρετώδεις αναζητήσεις και συζητήσεις για τη συμπλήρωση του ρόστερ στην Καλαμάτα B.C.


Η άνοδος στη Γ’ Εθνική μπορεί να έδωσε χαρά, δικαίωση και ικανοποίηση στις τάξεις των ανθρώπων της μπασκετικής Καλαμάτας, όμως ο πήχης των υποχρεώσεων και απαιτήσεων έχει ανέβει ανάλογα. Έτσι, πριν καλά καλά τελειώσει η σεζόν έχει αρχίσει για τα καλά ο αγωνιστικός σχεδιασμός και η σύνθεση του ρόστερ με στόχο την άνετη παραμονή και μια όσο το δυνατόν υψηλότερη κατάταξη. Αποτελεί συνειδητή επιλογή η ομάδα να στηρίζεται κατά κύριο λόγο σε Μεσσήνιους παίκτες, αλλά από εκεί και πέρα δεν θα λείψουν και οι προσθήκες εκτός νομού.
Σε αυτές τις περιπτώσεις εμπίπτει ο Σάββας Δορκοφίκης, γνωστός από το πέρασμά του στον Ποσειδώνα κατά την περίοδο της Β’ Εθνικής. Ο 34χρονος σήμερα φόργουορντ-σέντερ (έχει αγωνιστεί μεταξύ άλλων σε Πειραϊκό,  Δάφνη, Αμύντα, Μαρούσι, Κρόνο, Αγ. Δημητρίου, Ίκαρο Ν. Σμύρνης) βρίσκεται σε συζητήσεις με τη διοίκηση και θεωρείται ότι είναι κοντά σε συμφωνία.
Για τη θέση του πλέι μέικερ η Καλαμάτα εστιάζει σε δύο έμπειρους στις εθνικές κατηγορίες, με θητεία και στην Α2: Στον 30χρονο Γιώργο Λάππα, ο οποίος έχει αγωνιστεί σε Αίολο Τρικάλων, ΑΕΚ Άργους,  ΑΕ Λάρισας, Μεταμόρφωση Βόλου, Νίκη Βόλου, Χαλκίδα, Προμηθέα Πάτρας, Χολαργό και στον 30χρονο Παναγιώτη Σημαιόπουλο, ο οποίος έχει περάσει από Σπόρτιγκ, Ολυμπιάδα Πατρών, Αρκαδικό και Ίκαρο Ν. Σμύρνης.
Τέλος, συζητήσεις έχουν γίνει και με τον Άρη Θεσσαλονίκης για τον 18χρονο φόργουορντ Πέτρο Σαββίδη ενώ συνεργασία υπάρχει και με τους υπευθύνους των μικρών τμημάτων του Παναθηναϊκού, για το «δανεισμό» νεαρών παικτών.