Στην Καλαμάτα απόψε ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κωστής Χατζηδάκης


Θα συζητήσει με τα μέλη της Ν.Δ. σε διευρυμένη νομαρχιακή συνέλευση στις 8μ.μ. στο «Αλέξανδρος Κουμουνδούρος»

IMG_8601.JPG
 
 
Την πρώτη της συνέντευξη Τύπου ως πρόεδρος της ΝΟΔΕ της Ν.Δ. Μεσσηνίας έδωσε χθες το μεσημέρι η Νατάσα Κυριακοπούλου και επ’ ευκαιρία της επίσκεψης του αντιπροέδρου του κόμματος, Κωστή Χατζηδάκη, απόψε στην Καλαμάτα.
Όπως έκανε γνωστό η κα Κυριακοπούλου, ο Κωστής Χατζηδάκης θα μιλήσει στη διευρυμένη νομαρχιακή  συνέλευση των μελών της Νέας Δημοκρατίας, στην αίθουσα «Αλέξανδρος Κουμουνδούρος», στις 8.00 μ.μ., για το σχέδιο της Νέας Δημοκρατίας για έξοδο από την κρίση, ενώ θα ακολουθήσει ανοιχτή συζήτηση με τα μέλη του κόμματος, με σκοπό να χτιστεί μία αμφίδρομη σχέση επικοινωνίας με τη βάση.
Παράλληλα, ενημέρωσε για τις διάφορες δράσεις της ΝΟΔΕ και τις συναντήσεις που πραγματοποιεί με τοπικούς φορείς για την καταγραφή των προβλημάτων της περιοχής.
Στη συνέχεια το λόγο πήρε η πρόεδρος της τοπικής οργάνωσης Καλαμάτας της Ν.Δ., Άντζελα Σκλήκα, η οποία και ανέφερε τις προγραμματισμένες δράσεις της Τ.Ο. Συγκεκριμένα χθες, στο πλαίσιο της Παγκόσμιας Ημέρας Εθελοντή Αιμοδότη, στο Νοσοκομείο Καλαμάτας πραγματοποιήθηκε εθελοντική αιμοδοσία. Επίσης, τον Ιούλιο θα διεξαχθεί συναυλία με φιλανθρωπικό χαρακτήρα στο Πάρκο του Λιμενικού, με το συγκρότημα του Παναγιώτη Μάλαμα, και στόχο την ενίσχυση του Δημοτικού Παντοπωλείου και του Συλλόγου Τριτέκνων Μεσσηνίας.
Ανάλογες δράσεις αναμένεται να πραγματοποιηθούν και σε όλες τις τοπικές οργανώσεις της Ν.Δ. στη Μεσσηνία.
 
Του Κώστα Γαζούλη