Τριήμερος εορτασμός με Λευκή Νύχτα απόψε στην Κυπαρισσία!


Επίκεντρο, όχι μόνο της Μεσσηνίας, αλλά και ευρύτερα της Νοτιοδυτικής Πελοποννήσου, έχει αναχθεί η Κυπαρισσία το τριήμερο της Πεντηκοστής και του Αγίου Πνεύματος, ξεκινώντας τις εκδηλώσεις απόψε με τη Λευκή Νύχτα!
Εμπορικός Σύλλογος, επαγγελματίες, καταστήματα κι επιχειρήσεις έχουν βάλει τα δυνατά τους, ώστε η αποψινή 3η Λευκή Νύχτα να ξεπεράσει σε ένταση, παλμό και διάρκεια τις δύο προηγούμενες και, βεβαίως, να υπάρχει πολλαπλάσια κίνηση στην αγορά και όλη την πόλη!
Ήδη από τις προηγούμενες εβδομάδες δεν υπάρχει κρεβάτι άδειο στην ευρύτερη περιοχή της Τριφυλίας, για τον τριήμερο εορτασμό της πόλης και, φυσικά, τη Λευκή Νύχτα.
Απόψε αναμένεται να συρρεύσουν στην Κυπαρισσία χιλιάδες επισκέπτες από ολόκληρη την Ελλάδα, ενώ μόνο από τις πρωτεύουσες τον γειτονικών νομών και την Καλαμάτα θα καταφθάσουν περισσότερα από 10 λεωφορεία!
Από την Πάνω Πόλη μέχρι και την παραλία, όλη η πόλη θα είναι απόψε «στον αέρα» και η νύχτα θα γίνει μέρα!
Στην αγορά, με τις βιτρίνες στολισμένες και τους επαγγελματίες χαμογελαστούς, θα υποδέχονται τους επισκέπτες, ντόπιους και ξένους!
Εννέα, τουλάχιστον, μουσικά σχήματα θα δώσουν ξεχωριστή νότα σε όλη την αγορά και θα πλημμυρίσουν την ατμόσφαιρα με μουσικές και τραγούδια σε διάφορα σημεία! Παράλληλα, ξυλοπόδαροι θα παίζουν με μικρούς και μεγάλους, facepainting περιμένει τα παιδιά, βεγγαλικά και αερόστατα θα φωτίσουν πολύχρωμα τη λαμπερή βραδιά και το τρελό γλέντι θα κρατήσει μέχρι πρωίας! Αξίζει να σημειωθεί πως, νωρίτερα το απόγευμα, θα διεξαχθεί ο 21ος Γύρος της Πόλεως, με εκατοντάδες αθλητές, κάθε ηλικίας, απ’ όλη την Ελλάδα.