Ένας 34χρονος αλλοδαπός διακομίσθηκε στο Νοσοκομείο Καλαμάτας, έπειτα από διάσωσή του από σκάφος της Ιταλικής Ακτοφυλακής στη θαλάσσια περιοχή 110 ν.μ. νοτιοδυτικά της Πύλου (SSR Μάλτας).
Ο συγκεκριμένος διασώθηκε μαζί με 473 ακόμα άτομα από σκάφος αγνώστων στοιχείων και έχρηζε άμεσης νοσοκομειακής περίθαλψης, διότι παρουσίαζε συμπτώματα υπεργλυκαιμικής κρίσης.
Ελικόπτερο του Πολεμικού Ναυτικού παρέλαβε τον 34χρονο, τον μετέφερε αρχικά στο Στρατιωτικό Αερολιμένα Καλαμάτας, όπου παρελήφθη από ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ και στη συνέχεια διακομίσθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Μεσσηνίας, όπου εισήχθη για περαιτέρω έλεγχο και ιατρική περίθαλψη.
Διακομιδή ασθενούς από σκάφος στο Νοσοκομείο Καλαμάτας
Δείτε επίσης.
Χριστιάνα Κανελλακοπούλου: Εγκαίνια έκθεσης ζωγραφικής απόψε στο καφέ-βιβλιοπωλείο Ραμόν
Οι εκδηλώσεις του τριημέρου στη Μεσσηνία
ΣΥ.Φ.ΑΜΕΑ Μεσσηνίας: «Γλυκές Μέρες» και σήμερα στο Πνευματικό Κέντρο Καλαμάτας
Καλαμάτα – Ηρακλής τη Δευτέρα στη Νίκαια, κυκλοφορούν τα εισιτήρια
Πέθανε ο Πάτρικ Στιούαρτ του “Star Trek” και των “X-Men”
Αδιανόητο: Κλέφτες χαλκού προκάλεσαν την έκρηξη στην Πλάκα με έξι νεκρούς
Εικαστική έκθεση στο Μέγαρο Χορού: Ξενάγηση με την Μπία Παπαδοπούλου την Κυριακή στην “Κιβωτό του Λόγου”
Τουρισμός στην Πελοπόννησο: Το στοίχημα της βιωσιμότητας και η επιμήκυνση της σεζόν
Φόρτωση…











