Διαπληκτισμοί και «μπινελίκια» πριν από την ομιλία Κούλογλου στους Γαργαλιάνους


Η πρώτη φορά Αριστερά με τη δεξιόστροφη, ακόμη και νεοφιλελεύθερη, ασκούμενη πολιτική, όπως κατηγορείται από «φίλους» και «εχθρούς», προκαλεί διαρκώς μπελάδες σε στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ, όπου σταθούν και όπου βρεθούν. Αυτό έγινε και το απόγευμα της Κυριακής στους Γαργαλιάνους, λίγο πριν ξεκινήσει η ομιλία του ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Στέλιου Κούλογλου, σε εκδήλωση της Ο.Μ. Γαργαλιάνων στην Μπρίσκειο Δημοτική Βιβλιοθήκη.
Κάτοικος της Τριφυλίας που πήγε να παρακολουθήσει την ομιλία του ευρωβουλευτή, έξω από την αίθουσα, είχε έντονη λογομαχία με στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ για τα έργα και τις ημέρες της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ, αλλά και για όσα έλεγαν προεκλογικά και όσα εφαρμόζουν μετεκλογικά.
Εκείνο, όμως, που προκάλεσε την οργισμένη αντίδραση του ίδιου κατοίκου, αλλά και άλλων που ήταν εκεί για την ομιλία, είναι το εξής πρωτοφανές γεγονός για ανοιχτή εκδήλωση δημοκρατικού κόμματος: στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ δεν επέτρεπαν στον άνθρωπο να μπει στην αίθουσα να παρακολουθήσει την ομιλία του ευρωβουλευτή. Τότε εξερράγησαν και άλλοι παριστάμενοι και ψηφοφόροι μάλιστα του ΣΥΡΙΖΑ, νυν και πρώην, και έγινε ο κακός χαμός, με τα μπινελίκια να πέφτουν σωρηδόν!
Μάλιστα, χρειάστηκε και η επέμβαση της Αστυνομίας για να αποφορτιστεί το τεταμένο κλίμα!