Στην προπόνηση της Καλαμάτας ο Σταύρος Παπαδόπουλος


Στην Καλαμάτα βρίσκεται και πάλι ο Σταύρος Παπαδόπουλος και πρώτο του μέλημα ήταν να δει από κοντά τη δουλειά που έχει γίνει μέχρι τώρα στη Μαύρη Θύελλα και είναι ουσιαστικά δικό του δημιούργημα, μετά την απόφασή του να αναλάβει και πάλι πρόεδρος της ομάδας. Έτσι, βρέθηκε χθες το απόγευμα στο γήπεδο του Μεσσηνιακού, όπου είχε την ευκαιρία να συναντηθεί με συνεργάτες του, να γνωρίσει τους ποδοσφαιριστές και να παρακολουθήσει την προπόνηση.
Μάλιστα μετέφερε ότι επιθυμία του είναι να δώσει το «παρών» και στον πρώτο αγώνα πρωταθλήματος, αν και ο Σεπτέμβριος είναι ο πιο απαιτητικός μήνας για τις επαγγελματικές του ασχολίες.
Ο κ. Παπαδόπουλος μιλώντας στα τοπικά ΜΜΕ ζήτησε για ακόμη φορά από τον κόσμο να είναι κοντά και να έχει υπομονή, εμφανίστηκε ικανοποιημένος από την μέχρι τώρα ανταπόκρισή του (όσον αφορά στην εξάντληση των διαρκείας και την πώληση 53 διαφημιστικών πινακίδων), εξέφρασε την εμπιστοσύνη του στην υπάρχουσα ομάδα, ενώ εκμυστηρεύθηκε ότι το μεγάλο όνειρο είναι η άνοδος στη Σούπερ Λίγκα «και όταν έχεις περάσει έναν δρόμο τον ξέρεις και τον περνάς πιο εύκολα» σχολίασε με αποφασιστικότητα.
Μεταξύ άλλων και απαντώντας σε ερωτήσεις ο πρόεδρος της Καλαμάτας ανέφερε και τα παρακάτω:
«Οι φίλαθλοι πρέπει να είναι λίγο ελαστικοί και να μην περιμένουν θαύματα. Θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο. Η Καλαμάτα δεν είναι για το τοπικό.
Όλες οι πρώην διοικήσεις ήθελαν το καλό της ομάδας, αλλά οι συγκυρίες μας έφεραν εδώ. Προσπάθησαν, μάτωσαν οικονομικά, αλλά δεν τους βγήκε.
Τώρα γίνεται μια προσπάθεια από όλους. Η ομάδα που έχουμε διαλέξει με τους προπονητές πρέπει να προχωρήσει «αέρας». Αν ο κόσμος δει δύο νίκες θα επιστρέψει στο γήπεδο.
Εγώ πιστεύω στους παίκτες της Καλαμάτας και θα το αποδείξουν στο γήπεδο.
Όλοι μαζί να ανεβάσουμε την Καλαμάτα. Δεν είναι δική μου, είναι όλων των Καλαματιανών» ήταν τέλος του μήνυμα που επανέλαβε και αυτή τη φορά ο Σταύρος Παπαδόπουλος.
 
Τσάκωνας: «Ό,τι και να κάνει, πίσω θα είναι»… 
Ο αντιπρόεδρος Δημήτρης Τσάκωνας απαντώντας σε σχετική ερώτηση εξήγησε ότι δεν υπάρχει λόγος για άλλες αθλητικές εγκαταστάσεις ή αθλητικό κέντρο, καθώς ο Δήμος έχει δεσμευθεί να απερατώσει το γήπεδο στα Παλιάμπελα.
Με αφορμή το φιλικό με τον Πανηλειακό που δεν «κλείστηκε» τελικά, ο ίδιος τόνισε ότι στόχος είναι οι καλές σχέσεις με όλους.
Για την περίπτωση του νεαρού Μεσσήνιου αμυντικού Κλουβάτο, μετέφερε ότι ο ίδιος ο παίκτης ζήτησε να έρθει στην Καλαμάτα όταν έμεινε ελεύθερος από τον Απόλλωνα, αλλά δίνεται τώρα προτεραιότητα σε άλλους παίκτες με τους οποίους υπάρχουν επαφές, για την κάλυψη του κενού που έχει εντοπιστεί στο κέντρο της άμυνας
Για τον Μάριο Μπιτσάνη ξεκαθάρισε ότι ο παίκτης που έχει ξεκινήσει από τον ΠΟΚ θέλει διακαώς να έρθει, όμως είναι δύσκολη η απόσπασή του (υπηρετεί στην Αστυνομία στην Αθήνα), χωρίς ωστόσο να έχουν εγκαταλειφθεί οι προσπάθειες.
Αντίθετα, για τον Γιώργο Πουλάκο ο κ. Τσάκωνας υποστήριξε ότι ο Πεταλιδαίος επιθετικός δεν έδειξε διάθεση συνεργασίας.
Ωστόσο η …φαρμακερή ατάκα ήταν αυτή που απευθυνόταν στον Πανθουριακό και τις ηχηρές μετεγγραφές που δημιουργούν την αίσθηση ότι στοχεύει να κοντράρει την Καλαμάτα. «Ό,τι και να κάνει πίσω θα είναι» σχολίασε ο κ. Τσάκωνας, ξεφεύγοντας από τη γραμμή των χαμηλών τόνων που τον διακρίνει, αλλά και εκφράζοντας παράλληλα την εκτίμησή του στο πρόσωπο του προέδρου Αγαθοκλή Χριστόπουλου. 

Της Χριστίνας Ελευθεράκη