Μπράβο διαφάνεια, κε Αποστόλου!

Μπράβο διαφάνεια, κε Αποστόλου!

Δεν ήταν και πολύ ευγενικός ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Βαγγέλης Αποστόλου, ούτε με τους δημοσιογράφους ούτε και με πληγέντες αγρότες για τους οποίους υποτίθεται πως ήρθε στη Μεσσηνία. 
Όταν στη σύσκεψη στο Διοικητήριο τον πλησίασαν αγρότες από τη Μεσσήνη και ζήτησαν να του μιλήσουν και να του δώσουν υπόμνημα που είχαν ετοιμάσει, το πήρε βιαστικά από τα χέρια τους και με αρκετά παρεξηγήσιμο ύφος τούς είπε: «Δώσατε την παράστασή σας, μπορείτε να φύγετε τώρα», για να λάβει την απάντηση από τους αγρότες: «Εσείς δίνετε παράσταση, όχι εμείς». 
Στους δε δημοσιογράφους αρνήθηκε την είσοδο στη σύσκεψη που έγινε για τις ζημιές σε γεωργία και κτηνοτροφία, αφήνοντάς τους να ξεροσταλιάζουν στο διάδρομο του Διοικητηρίου, για να κάνει μία… δήλωση λίγο πριν αναχωρήσει. Έτσι, κανείς δεν μπορούσε να έχει άποψη του τι είπε ο καθένας και αν πράγματι ο υπουργός ικανοποίησε τους αιτούντες ή όχι ή κάποιοι είναι… αχάριστοι! 
Όλα τα παραπάνω εντάσσονται στο πλαίσιο «της διαφάνειας, της στήριξης των αδύναμων κοινωνικών και πληγεισών ομάδων, της συνεργασίας, κ.λπ., κ.λπ.». 
Β.Β.