Ανανέωση θητείας στο Νοσοκομείο Καλαμάτας θέλει ο Γ. Μπέζος

Ανανέωση θητείας  στο Νοσοκομείο Καλαμάτας θέλει ο Γ. Μπέζος

Έθεσε και πάλι υποψηφιότητα
 
Αίτηση, προκειμένου να συνεχίσει να είναι διοικητής στο Nοσοκομείο Καλαμάτας, κατέθεσε ο νυν διοικητής του Ιδρύματος, Γιώργος Μπέζος.
Ακολουθώντας τη διαδικασία που έχει προκηρύξει το υπουργείο Υγείας, κατέθεσε επίσημο αίτημα επιβεβαιώνοντας τις πληροφορίες που τον ήθελαν να συμμετέχει στη σχετική διαδικασία.
Από την άλλη πλευρά, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, αλλάζει η επιτροπή για την αξιολόγηση των υποψήφιων διοικητών και αναπληρωτών διοικητών του ΕΣΥ, η οποία ωστόσο συνεχίζει να λειτουργεί υπό την προεδρία του γενικού γραμματέα του υπουργείου Υγείας, Πέτρου Γιαννουλάτο.
Ειδικότερα, από την επιτροπή αποχώρησε ο Παναγιώτης Σκανδαλάκης, ως πρώην πρόεδρος του Κεντρικού Συμβουλίου Υγείας (ΚεΣΥ), καθώς και οι: Γεώργιος Καπερώνης, σύμβουλος του Ανωτάτου Συμβουλίου Επιλογής Προσωπικού (ΑΣΕΠ), και Νικόλαος Μπερετάνος, οικονομολόγος – σύμβουλος Διοίκησης της Α.Ε. με την επωνυμία “Μαρινόπουλος Ανώνυμη Εταιρεία Γενικού Εμπορίου”.
Τα μέλη της νέας σύνθεσης είναι: Κωνσταντίνος Μάρκου, ο νυν πρόεδρος του ΚεΣΥ, Νιάκας Δημήτριος, καθηγητής Οικονομικών και Διοίκησης Υπηρεσιών Υγείας της Σχολής Κοινωνικών Επιστημών του Ελληνικού Ανοιχτού Πανεπιστημίου, Ιωάννης Παπαδημητράκης, σύμβουλος του ΑΣΕΠ και Αναστασία Πετράτου, στέλεχος διαφημιστικής εταιρείας.
Α.Π.