Διευκρινίσεις για τα… «φούμαρα»!

Διευκρινίσεις για τα… «φούμαρα»!

Διευκρινίσεις έστειλε χθες η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Γιώτα Κοζομπόλη, για την απόφαση του υπουργείου Οικονομικών σχετικά με τις ρυθμίσεις στις οφειλές φορολογουμένων σε πλημμυρόπληκτες περιοχές της Μεσσηνίας. 
Αν και δεν το διευκρινίζει αλλά μιλάει γενικά για δημοσιεύματα, και καθώς επιχειρήθηκε χθες από στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ να μας επισημανθεί ότι το δημοσίευμά μας για «φούμαρα» ρυθμίσεις δεν ευσταθεί, μας μπήκε η υποψία ότι μάλλον στο δικό μας αναφέρεται η βουλευτής. 
Ελπίζουμε να είναι μόνο υποψία και όχι πραγματικότητα, καθώς τότε οφείλουμε να της διευκρινίσουμε ότι δεν αναφέραμε ποτέ ότι δεν υπογράφηκε η απόφαση, αλλά ότι η απόφαση που υπογράφηκε έχει παραπλανήσει τον κόσμο, ο οποίος πιστεύει ότι το Μάρτιο θα ξεκινήσει να πληρώνει τις δόσεις που τώρα αναστέλλονται.  
Κι αν έχει απορίες περί αυτού κάποιος, ας κάνει μια ερώτηση στην εφορία του τι θα συμβεί την επομένη της λήξης της απόφασης περί αναστολής, για όλη την οφειλή (π.χ. ΕΝΦΙΑ). 
Τώρα, το αν μπορούν να γίνουν δόσεις, πιθανότατα με αίτηση του φορολογουμένου, πριν από τη λήξη της αναστολής, κι αν μπορεί να ενταχθεί σε ρύθμιση, είναι άλλο θέμα. Αλλά όχι ότι αυτόματα οι δόσεις θα μεταφερθούν για τότε. 
Αυτά για την ευταξία του πράγματος! 

Β.Β.