Δύσκολη έξοδος στον Ταύρο για τον Τσικλητήρα Πύλου

Δύσκολη έξοδος στον Ταύρο για τον Τσικλητήρα Πύλου

Τον Φωστήρα αντιμετωπίζει σήμερα και ώρα 4.00 μ.μ. στο Δημοτικό Γήπεδο Ταύρου «Σπ. Γιαλαμπίδης» ο νταμπλούχος Μεσσηνίας Τσικλητήρας Πύλου, στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής του 3ου ομίλου του πρωταθλήματος της Γ΄ Εθνικής. Μια δύσκολη έξοδος για την ομάδα της Πύλου, καθώς ο Φωστήρας παρουσιάζεται ισχυρός, έχει πρωταγωνιστικούς  στόχους και διαθέτει δυνατή έδρα.
Όπως και να ’χει, θα προσπαθήσει να κάνει αξιόλογη εμφάνιση και ό,τι βγει.
Ο προπονητής του Τσικλητήρα Πύλου, Νίκος Κακαλέτρης, ο συνεργάτης του Κώστας  Παλαμάρας, δεν μπορούν ξανά να υπολογίζουν στα πλάνα τους στην παρουσία του νεοαποκτηθέντος χαφ Άκη Κωστή (έχει υπόλοιπο τιμωρίας από την περυσινή σεζόν).
Ν’ αναφέρουμε ότι με μεγάλο επιθετικό  «ατού» του Φωστήρα είναι ο Μεσήνιος Μάριος Μπιτσάνης. Επίσης στο σημερινό ματς θα τεθούν  αντιμέτωποι ο Ζαγοριανός  (φορ του Φωστήρα), με τον Γραμματικόπουλο (σέντερ – φορ του Τσικλητήρα Πύλου), που προηγούνται στον πίνακα των σκόρερ του 3ου ομίλου με 3 γκολ.
Ο Τσικλητήρας Πύλου αναμένεται να έχει τη στήριξη πολυάριθμων φιλάθλων (υπάρχουν  αρκετοί που θα εκστρατεύσουν στην πρωτεύουσα, ενώ είναι έντονο το Μεσσηνιακό στοιχείο στον Ταύρο και σε γειτονικές περιοχές).
Διαιτητής είναι ο Χρήστος Βλαντής από την ΕΠΣ Πειραιά, βοηθοί οι Παναγιώτης Γκολές,  Χρήστος Κορώνας  από την ίδια Ένωση, ενώ παρατηρητής διαιτησίας ο Χαράλαμπος Λάμπρου από την ΕΠΣ Δωδεκανήσου.

Τα υπόλοιπα ματς της 4ης αγωνιστικής του 3ου ομίλου της Γ΄ Εθνικής είναι τα εξής:
Δόξα Μεγαλόπολης  – ΠΑΟ Βάρδας
Θήβα – Χαλκίδα
ΑΟ Ζευγολατιού – Παναχαϊκή
Αχαϊκή – Λουτράκι
Αστέρας  Αμαλιάδας – Παναργειακός
Αιολικός – Παναρκαδικός
Ρεπό: ΑΕ Ερμιονίδας