Οι εργαστηριακές εξετάσεις θα δώσουν απαντήσεις για τον 67χρονο

Οι εργαστηριακές εξετάσεις θα δώσουν απαντήσεις για τον 67χρονο

Οι εργαστηριακές εξετάσεις που έχουν διαταχθεί να γίνουν ίσως δώσουν απαντήσεις στο τι συνέβη με τον 67χρονο από το Καρτερόλι, ο οποίος βρέθηκε το πρωί του Σαββάτου απανθρακωμένος στο αυτοκίνητό του.
Την έρευνα της υπόθεσης έχει αναλάβει το Αστυνομικό Τμήμα Μεσσήνης και εξετάζει όλα τα ενδεχόμενα, καθώς μέχρι στιγμής δεν υπάρχει κανένα στοιχείο που να κατευθύνει τους αστυνομικούς στο αν πρόκειται για ατύχημα, αυτοκτονία ή εγκληματική ενέργεια.
Από την Αστυνομία κλήθηκε στο σημείο του συμβάντος ο ιατροδικαστής Καλαμάτας Βαγγέλης Ναστούλης, και πραγματοποίησε αυτοψία, ενώ στη συνέχεια διενήργησε νεκροψία. Ούτε όμως από την αυτοψία ούτε από τη νεκροψία φαίνεται να προέκυψε κάποιο αξιοποιήσιμο στοιχείο, καθώς ο άτυχος 67χρονος είχε απανθρακωθεί πλήρως.
Ο 67χρονος είχε φύγει το πρωί από το σπίτι του και λίγο πριν από το μεσημέρι βγήκαν προς αναζήτησή του η γυναίκα του και ο γιος τους. Όταν έφτασαν στο κτήμα τους στην αγροτική περιοχή «Κυδωνίτσα», βρέθηκαν μπροστά σε ένα φρικτό θέαμα, με το αυτοκίνητο ολοσχερώς καμένο και τον άτυχο 67χρονο στη θέση του οδηγού.
Από τις Αρχές ζητήθηκαν και εργαστηριακές εξετάσεις, μήπως τα αποτελέσματα αυτών δώσουν απαντήσεις στο τι συνέβη.
Β.Β.
 
Φώτο αρχείου