«Ο μαγικός κόσμος του Σκρουτζ» με τον Χάρη Ρώμα το Σάββατο στην Καλαμάτα

«Ο μαγικός κόσμος του Σκρουτζ» με  τον Χάρη Ρώμα το Σάββατο στην Καλαμάτα

«Ο μαγικός κόσμος του Σκρουτζ» του Κάρολου Ντίκενς, με τον Χάρη Ρώμα, από την Παιδική Σκηνή του Γιάννη Χριστόπουλου, θα παρουσιαστεί το Σάββατο, 29 Οκτωβρίου, στο Πνευματικό Κέντρο Καλαμάτας (ώρες παραστάσεων: 5.30 μ.μ και 7.30 μ.μ.).
Ο δημοφιλής ηθοποιός ενσαρκώνει το γνωστό ήρωα του Άγγλου θεατρικού συγγραφέα Κάρολου Ντίκενς, ο οποίος θεωρείται ένας από τους κορυφαίους συγγραφείς όλων των εποχών. Το έργο, μάλιστα, εγκαινιάζει μία ιδιαίτερη πρωτιά για το Χάρη Ρώμα, εφόσον για πρώτη φορά θα παίξει ο ίδιος σε παιδική θεατρική παράσταση!
Η δε «Χριστουγεννιάτικη ιστορία» έχει ξεχωριστή θέση στη βιβλιογραφία της παγκόσμιας λογοτεχνίας, ενώ είναι πολύ σημαντικό το μήνυμα που προσλαμβάνουν τα παιδιά από την ιστορία του άπληστου Σκρουτζ, ο οποίος, μετά την παρέμβαση των τριών πνευμάτων που του φανερώνουν την ασχήμια της ζωής, μεταμορφώνεται σε άνθρωπο καλοσυνάτο, που θέλει να μοιράζεται την περιουσία του με τους συνανθρώπους του. 
Παίζουν ακόμη οι ηθοποιοί: Κατερίνα Αναστασίου, Διονύσης Στραβοράβδης, Βαγγέλης Δουκουτσέλης, Μαρία Κοκολάκη. Προπώληση: 8 ευρώ και ταμείο 10 ευρώ (εισιτήρια προπωλούνται στο ταμείο του Πνευματικού Κέντρου και στη Μεσσήνη στο βιβλιοπωλείο “Βιβλιοαγορά”. Ισχύουν εισιτήρια ΟΓΑ. Πληροφορίες: 697 3056635).