Συνεχίζει μόνο με τους άνδρες ο ΑΣ Καλαμάτα Βόλεϊ!

Συνεχίζει μόνο με τους άνδρες ο ΑΣ Καλαμάτα Βόλεϊ!

Απροσδόκητο τέλος είχε η συνεργασία του ΑΣ Καλαμάτα Βόλεϊ με την γυναικεία ομάδα του Μεσσηνιακού, καθώς κάποιες οικονομικές δυσκολίες και διαφωνίες επ’ αυτών που είχαν προκύψει οδήγησαν χθες στην απόφαση του «διαζυγίου». Ο ΜΓΣ θα λάβει κανονικά μέρος στο πρωτάθλημα της Α2, συνεχίζοντας χωρίς διαφοροποιήσεις την προετοιμασία του, συμπεριλαμβανομένων των δύο φιλικών το Σάββατο στην Αθήνα με τον Πορφύρα και την Κυριακή στην Κόρινθο, όμως οικονομική και εν γένει διαχειριστική ευθύνη επιστρέφει στη διοίκηση του ιστορικού συλλόγου.
Όπως διαβεβαιώνουν οι δύο πλευρές η λύση της συνεργασίας έγινε με φιλικό τρόπο και φαίνεται πως ήταν μονόδρομος, καθώς οι οικονομικές προσδοκίες από χορηγίες και ενισχύσεις δεν επιβεβαιώθηκαν στην πράξη, ενώ τα έξοδα για τη λειτουργία δύο «πρωτοκλασάτων» ομάδων της Α2 είναι υπέρογκα.
Σημειώνεται ότι υπό την «ομπρέλα» του νεοσύστατου Αθλητικού Συλλόγου Καλαμάτα Βόλεϊ θα συνεχίσει σύμφωνα με το πλάνο που είχε ανακοινωθεί το καλοκαίρι η ανδρική ομάδα του ΑΟΚ ’80, που επίσης προετοιμάζεται για το αντίστοιχο πρωτάθλημα της Α2. Οι «Λύκοι» θα λάβουν μέρος το Σαββατοκύριακο στην Αθήνα στο τουρνουά του Πανερυθραϊκού «Στέλιος Καλαϊτζής», στο οποίο θα συμμετάσχουν επίσης Ολυμπιάδα Πατρών και Εθνικό Πειραιώς.
Χ.Ε.