Farai Smart Suites: Στις 22 Οκτωβρίου η κλήρωση της δωρεάν κατοικίας

Farai Smart Suites: Στις 22 Οκτωβρίου η κλήρωση της δωρεάν κατοικίας

Πρόκειται για ένα κατασκευαστικό project που όμοιό του δεν έχει ξαναγίνει στην Ελλάδα 
Έξυπνα, ευρύχωρα boutique studios – διαμερίσματα νέας εποχής, κατασκευασμένα με τις πιο σύγχρονες τεχνολογίες, για μεγάλη εξοικονόμηση ενέργειας, πλήρη λειτουργικότητα και με ελάχιστο κόστος μακροχρόνιας συντήρησης… Ο λόγος για τις Farai Smart Suites, ένα πολυτελές συγκρότημα κατοικιών πολλαπλής χρήσης & πράσινης τεχνολογίας, με σύγχρονη διακόσμηση και μοντέρνο αρχιτεκτονικό σχεδιασμό.
Πέντε μήνες μετά την προηγούμενη συνάντηση για τις Farai Smart Suites, το μοναδικό αυτό κατασκευαστικό project, και τη μεγάλη ζήτηση που είχαν τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό, ο Δημήτρης Κούμανης από το γραφείο «Οικοδομικές Επιχειρήσεις Δημήτρης Κούμανης» ανακοινώνει σήμερα στο «Θάρρος» την ημερομηνία κλήρωσης της δωρεάν κατοικίας.
Ακολουθούν όσα ενδιαφέροντα μας είπε: 
 
-Κύριε Κούμανη, σήμερα που σας συναντάμε ξανά, έπειτα από 5 περίπου μήνες, πόσες ακόμη Farai Smart Suites έχουν αγοραστεί, εκτός από τις 9 κατοικίες που είχαν συμφωνηθεί έως τον Απρίλιο;
Οι Farai Smart Suites είναι ένα κατασκευαστικό project που όμοιό του δεν έχει ξαναγίνει στην Ελλάδα. Και αυτό το λέμε με σιγουριά. Είμαστε πολύ περήφανοι για την κατασκευαστική καινοτομία που δημιουργήσαμε, σε συνεργασία με την εταιρεία MLX- Messinia Local EXperts, στην Καλαμάτα.
Με ιδιαίτερη, λοιπόν, χαρά να σας ενημερώσω πως σήμερα που μιλάμε έχουν μείνει μόνο τρεις διαθέσιμες  κατοικίες Farai Smart Suites, οι οποίες βρίσκονται σε τελική συζήτηση με τους ενδιαφερόμενους.
Αυτό μας κάνει όλους πολύ χαρούμενους, όχι μόνο γιατί επετεύχθη ο σκοπός τους, αλλά και γιατί οι κάτοχοί τους  θα χαρούν πραγματικά μία κατοικία μοναδική, την οποία θα απολαύσουν με κάθε τρόπο.
 
-Θέλετε να μας θυμίσετε λίγο γιατί οι Farai Smart Suites είναι τόσο μοναδικές;
Οι Farai Smart Suites είναι ένα πολυτελές συγκρότημα κατοικιών πολλαπλής χρήσης & πράσινης τεχνολογίας, με σύγχρονη διακόσμηση και μοντέρνο αρχιτεκτονικό σχεδιασμό. Είναι έξυπνα, ευρύχωρα μοντέρνα boutique  studios – διαμερίσματα νέας εποχής, που θα είναι κατασκευασμένα με τις πιο σύγχρονες τεχνολογίες, για μεγάλη εξοικονόμηση ενέργειας, πλήρη λειτουργικότητα και με ελάχιστο κόστος μακροχρόνιας συντήρησης.
Έχουν επιφάνεια από 42 τ.μ. έως και 85 τ.μ., με μερικά να έχουν τη δυνατότητα επέκτασης έως και 115 τ.μ. Όλα είναι ανεξάρτητα ενός ή δύο επιπέδων –loft μεζονέτες, ισογείου ή ορόφου και διαθέτουν ιδιωτικό κήπο ή ιδιωτική ταράτσα -roof patio-, αλλά και άνετες βεράντες.
 
-Θέλετε να μας θυμίσετε πού βρίσκονται ακριβώς;
Οι Farai Smart Suites βρίσκονται σε ιδανική τοποθεσία λίγο πιο έξω από το κέντρο της πόλης, στην περιοχή Φαραί της Καλαμάτας. Είναι μία ήσυχη, αραιοκατοικημένη και νεόδμητη τοποθεσία, πολύ κοντά στην ανατολική  παραλία, με απεριόριστη θέα στον Ταΰγετο και με άμεση πρόσβαση στην παραλία της Καλαμάτας.
 
-Είκοσι τρεις μοναδικές κατοικίες βρίσκουν τον ιδιοκτήτη τους μέσα σε λιγότερο από μισό χρόνο. Αυτό μας λέτε λοιπόν;
Αυτό ακριβώς! Κι εμείς οι ίδιοι δεν το περιμέναμε να γίνει σε τόσο μικρό χρονικό διάστημα. Υπήρξε πολύ μεγάλη ζήτηση για κάθε είδους κατοικία και για τις μικρότερες, αλλά και τις μεγαλύτερες.
 
-Τελικά, μετά τη δική σας προσωπική εμπειρία, θεωρείτε πως για να πετύχει μία επιχείρηση σήμερα χρειάζεται περισσότερα από τη διάθεση του επιχειρηματία;
Η δική μου προσωπική εμπειρία ήταν και είναι μία πολύ δημιουργική και ταυτόχρονα εκπαιδευτική διαδικασία γεμάτη ενθουσιασμό. Πρόσφερε στους συνεργάτες μου και μένα μία εντελώς φρέσκια ματιά γύρω από τον κλάδο δραστηριοποίησής μας. Μέσα από την έρευνα που πραγματοποίησαν οι συνεργάτες μας από την εταιρεία MLX – Messinia Local EXperts, δημιουργήθηκαν οι Farai Smart Suites.
Είναι, λοιπόν, ωφέλιμη, δημιουργική και ταυτόχρονα αποδοτική η επιχειρηματική συμβούλευση από εξειδικευμένους και έμπειρους γνώστες του επιχειρείν. Είναι τόσες πολλές οι γνώσεις που λείπουν από κάθε επιχειρηματία, που η συμβούλευση είναι μονόδρομος προς την επιτυχία.
 
-Κύριε Κούμανη, πείτε μας σχετικά με το χρονικό πλαίσιο κατασκευής των κατοικιών. Απ’ ό,τι γνωρίζουμε, είχατε προγραμματίσει να ξεκινήσετε μέσα στο καλοκαίρι. Υπήρξαν παράγοντες και γεγονότα που επηρέασαν την έγκαιρη ανέγερση των κατοικιών;
Τελικά, αντί για την αρχή του καλοκαιριού που ήταν προγραμματισμένη η ανέγερση, ξεκίνησε τον Αύγουστο λόγω των απεργιών των υποστηρικτικών κλάδων στη δική μας δραστηριότητα, όπως δικηγόροι, μηχανικοί, που προέκυψαν από το χειμώνα μέχρι τα τέλη Ιουλίου. Αυτή ήταν η βασική αιτία για την καθυστέρηση αδειοδότησης του έργου.
 
-Μας είχατε πει για το διαγωνισμό και την κλήρωση της δωρεάν κατοικίας. Η κλήρωση, όπως γνωρίζουμε και όπως είχατε δημοσιοποιήσει, θα γινόταν το 3ο τρίμηνο του 2016. Ο Σεπτέμβριος ήδη πέρασε. Μήπως να μας πείτε πότε θα πραγματοποιηθεί;
Η μία καθυστέρηση έφερε την άλλη, και όπως καταλαβαίνετε, αυτό επηρέασε και τη διεξαγωγή της κλήρωσης. Βέβαια, το θετικό αποτέλεσμα της καθυστέρησης είναι ότι προέτρεψε ακόμη περισσότερους συμμετέχοντες να καταθέσουν τα κουπόνια τους μέχρι σήμερα.
Πλέον, είναι όλα έτοιμα για την κλήρωση του νικητή ή της νικήτριας του διαγωνισμού, εκείνου που θα αποκτήσει εντελώς δωρεάν μία ολοκαίνουρια Farai Smart Suite στην Καλαμάτα!
Η κλήρωση της δωρεάν κατοικίας θα γίνει στις 22 Οκτωβρίου, στις 7.00 το απόγευμα, στα γραφεία μας, «Οικοδομικές Επιχειρήσεις Δημήτρης Κούμανης», στην οδό Μακεδονίας 21 στην Καλαμάτα, παρουσία δικηγόρου.
 
-Θα γίνει σχετική ανακοίνωση;
Βεβαίως. Η ημερομηνία κλήρωσης θα κοινοποιηθεί άμεσα στο website μας: www.faraismartsuites.gr και στη σελίδα του facebook: Farai Smart Suites.
Οι συμμετέχοντες στην κλήρωση της κατοικίας Farai Smart Suite θα ενημερωθούν και με δική μας προσωπική επικοινωνία, εκτός από τους παραπάνω τρόπους.
 
-Πότε υπολογίζετε να παραδώσετε τις Farai Smart Suites στους αγοραστές τους;
Με βάση τους αρχικούς υπολογισμούς, η παράδοση θα γίνει το φθινόπωρο του 2017 το αργότερο. Πιστεύουμε, όμως, ότι ίσως είναι έτοιμες το ερχόμενο καλοκαίρι, εκτός απροόπτου.
 
-Μετά, λοιπόν, την επιτυχία των Farai Smart Suites, σκέφτεστε κάποια άλλη κατασκευαστική καινοτομία για το μέλλον;
Βρισκόμαστε, πάντα σε συνεργασία με την ομάδα MLX – Messinia Local EΧperts, σε συνεχείς συζητήσεις για τα επόμενα σχέδια. Η είδηση που μπορούμε να σας  χαρίσουμε σήμερα είναι ότι θα υπάρξουν κι άλλα παρόμοια και καινοτόμα projects, όπως οι Farai Smart Suites.
 
-Αυτή είναι μια πολύ ευχάριστη είδηση, κύριε Κούμανη. Θα περιμένουμε τις εξελίξεις, λοιπόν, και για τις Farai Smart Suites και για τις επόμενες ενέργειές σας. Σας ευχαριστούμε πολύ για το χρόνο σας. Ραντεβού στην κλήρωση. Καλή συνέχεια!
Κι εμείς σας ευχαριστούμε πολύ!