Διακοπή λόγω βροχής στην Τέντα στο ντέρμπι ΑΟΚ ’80-Σπαρτιατικός, αλλά τελικά νίκη με 76-59

Διακοπή λόγω βροχής στην Τέντα στο ντέρμπι ΑΟΚ ’80-Σπαρτιατικός, αλλά τελικά νίκη με 76-59

Είναι κατανοητό ότι η δυνατή βροχόπτωση που έπεσε σήμερα το βράδυ στην Καλαμάτα οδήγησε στη διακοπή των δύο προγραμματισμένων ποδοσφαιρικών αγώνων της Α’ Τοπικής (Φαραί-Θουρία και Αναγέννηση-Εράνη). Όμως η διακοπή για τον ίδιο λόγο σε κλειστό γήπεδο είναι κωμικοτραγική -δυστυχώς όμως κανείς δεν μπορεί να πει ότι προκαλεί και έκπληξη όταν πρόκειται για την Τέντα, στην οποία η αλλαγή του πανιού έχει καταντήσει σίριαλ χωρίς τέλος.
Στις 6 μ.μ. ξεκίνησε εκεί το ντέρμπι της Α’ ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ, ανάμεσα στην Καλαμάτα ’80 και τον Σπαρτιατικό όμως όταν το σκορ ήταν 15-17 (1ο 10λεπτο) οι διαιτητές Ρίζος και Καραμπάγιας διέκοψαν το παιχνίδι για περίπου 15 λεπτά, προκειμένου να σκουπιστεί το παρκέ… Επιστρατεύθηκαν κουβάδες, πανιά, χαρτιά, σφουγγαρίστες και παρκετέζες και αφού εξασφαλίστηκε ότι δεν υπάρχει πλέον κίνδυνος τραυματισμού λόγω ολισθηρότητας συνεχίστηκε το παιχνίδι.
Μπροστά από πολυάριθμους φιλάθλους οι δύο ομάδες επιβεβαίωσαν τις πρωταγωνιστικές τους φιλοδοξίες και τον χαρακτηρισμό του αγώνα ως ντέρμπι, με το μεσσηνιακό συγκρότημα του Αλέξη Κορογώνα που παρ΄ότι βρέθηκε για μεγάλο χρονικό διάστημα πίσω στο σκορ να χαμογελάει στο τέλος, εξασφαλίζοντας το πολύτιμο ροζ φύλλο αγώνος που γράφει 76-59.
Τα 10λεπτα: 20-21, 27-33, 49-44, 76-59.
ΚΑΛΑΜΑΤΑ ’80 (Κορογώνας): Γεωργουλάκος 11, Φραγγέας 8, Γκιουρτζίδης 6 (2), Μαθιόπουλος 18 (4), Κοντόπουλος 14 (1), Βούλγαρης 1, Αρβανίτης 10, Κατσαρέας, Καραγιαννίδης 8 (2).
ΣΠΑΡΤΙΑΤΙΚΟΣ (Βερβαινιώτης): Θεοδωρόπουλος, Μπούσι 12 (2), Αργυρούλης, Παπαδάκος 14 (1), Κάτσαρης 10, Σταθάκος 7, Γούναρης, Σπυράκος 6 (1), Ρεκουνιώτης 10, Αναγνωστάκος, Κατσούλης, Κόρο.

Η 3η αγωνιστική
Αποτελέσματα
Ευκλής-ΝΟ Πύλου 63-49
Καλαμάτα ’80-Σπαρτιατικός 76-59
-Μέχρι αργά συνεχιζόταν ο αγώνας Ακάδημος-ΣΔΥ Τρίπολης στην Τέντα.
Το σημερινό πρόγραμμα
Κλειστό Μεσσήνης, 7.30 μ.μ.: ΓΣ Μεσσήνης-Άτλας: Αναστόπουλος-Σχοινάς
Κλειστό Τρίπολης, 4 μ.μ.: Απόλλων Τ.-Πελασγός: Κυριακόπουλος-Καρδαράς
Κλειστό Σπάρτης, 8 μ.μ.: ΑΕ Σπάρτης-ΑΟ Θουρίας: Κυριακόπουλος-Καρνέζης.

Διακοπή λόγω βροχής στην Τέντα στο ντέρμπι ΑΟΚ’80- Σπαρτιατικός (φωτογραφίες και βίντεο)

Διακοπή λόγω βροχής στην Τέντα στο ντέρμπι ΑΟΚ’80- Σπαρτιατικός (φωτογραφίες και βίντεο)

Είναι κατανοητό ότι η δυνατή βροχόπτωση που έπεσε σήμερα το βράδυ στην Καλαμάτα οδήγησε στη διακοπή των δύο προγραμματισμένων ποδοσφαιρικών αγώνων της Α’ Τοπικής (Φαραί-Θουρία και Αναγέννηση-Εράνη).
Όμως η διακοπή για τον ίδιο λόγο σε κλειστό γήπεδο είναι κωμικοτραγική, δυστυχώς όμως κανείς δεν μπορεί να πει ότι προκαλεί και έκπληξη όταν πρόκειται για την Τέντα, στην οποία η αλλαγή του πανιού έχει καταντήσει σίριαλ χωρίς τέλος.
Στις 6 μ.μ. ξεκίνησε εκεί το ντέρμπι της Α’ ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ, ανάμεσα στην Καλαμάτα ’80 και τον Σπαρτιατικό (το οποίο βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη, με τους φιλοξενούμενους να προηγούνται κατά τη 2η περίοδο), όμως όταν το σκορ ήταν 15-17 (1ο 10λεπτο) οι διαιτητές Ρίζος και Καραμπάγιας διέκοψαν το παιχνίδι για περίπου 15 λεπτά, προκειμένου να σκουπιστεί το παρκέ, πλέον το παιχνίδι οποίο βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη, με τους φιλοξενούμενους να προηγούνται κατά τη 2η περίοδο