Στη συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της Διοκλής ΑΕ, που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 16 Νοεμβρίου, αποφασίσθηκε η μείωση του ενοικίου το οποίο καταβάλλουν οι μικροπωλητές για την κατάληψη θέσεων στη λαϊκή αγορά ειδών ελαφράς βιοτεχνίας, η οποία πραγματοποιείται κάθε Πέμπτη στο Δυτικό Εμπορικό Κέντρο.
Η μείωση ανέρχεται σε 36,5%, θα ισχύσει από την 1η Δεκεμβρίου 2016 και αποσκοπεί στη στήριξη των μικροπωλητών σε αυτή τη δύσκολη από οικονομικής πλευράς περίοδο και στην εξασφάλιση της εύρυθμης λειτουργίας της λαϊκής αγοράς, που συγκεντρώνει πλήθος πελατών από την Καλαμάτα και την ευρύτερη περιοχή.
Επίσης, η Διοκλής ΑΕ θα τοποθετήσει και φέτος στην Κεντρική Πλατεία – Βασιλέως Γεωργίου και στο βόρειο τμήμα της 10 δεντρόσπιτα, στα οποία θα πωλούνται είδη χειροτεχνίας Καλαματιανών χειροτεχνών, κατά τη χριστουγεννιάτικη περίοδο.
Η υπογραφή των συμφωνητικών θα γίνει σήμερα και η εγκατάσταση των δεντρόσπιτων αναμένεται την προσεχή εβδομάδα.
Μείωση ενοικίου στη λαϊκή αγορά ειδών ελαφράς βιοτεχνίας της Πέμπτης
Δείτε επίσης.
Δικαστικό Μέγαρο Καλαμάτας: Κάθε βροχή αποκαλύπτει το μέγεθος του προβλήματος
Εξαπάτησαν 41χρονη με πρόσχημα το επίδομα παιδιού
Οι Δημοκρατικοί κερδίζουν Βουλή και Γερουσία – Οι ρωγμές στην εκλογική συμμαχία του Τραμπ και οι ανατροπές στο Κογκρέσο
Καλαμάτα ’80: Δοκιμασία στην Κρήτη σήμερα για τα προημιτελικά του Λιγκ Καπ
Ο καιρός σήμερα Τετάρτη στην Καλαμάτα
Διήμερη επίσκεψη Ανδρουλάκη στην Καλαμάτα
Ξεσηκωμός στην Καλαμάτα για το γειτονικό ντέρμπι με τον Αστέρα Τρίπολης
Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στον αυτοκινητόδρομο λόγω εργασιών του ΔΕΔΔΗΕ
Τοπικά 04.11.2026, 15:01
Λίμνες, λιμνούλες και γαλότσες!
Τοπικά 04.11.2026, 13:58
Κοινόχρηστα ηλεκτρικά πατίνια ξανά στην Καλαμάτα
Τοπικά 04.11.2026, 12:01
Δήμος Μεσσήνης: Εθιμοτυπική επίσκεψη από ΚΕΔΕ
Τοπικά 04.11.2026, 10:36
Αλλαγές στο Πνευματικό Κέντρο
Τοπικά 04.11.2026, 10:30
Η αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου Καλαμάτας
Φόρτωση…



