Ντέρμπι Μεσσηνιακός-Πανελλήνιος στις 6 μ.μ. στο Κλειστό


Για την 4η αγωνιστική της Α2 βόλεϊ γυναικών η γυναικεία ομάδα του Μεσσηνιακού θα υποδεχθεί στις 6 μ.μ. στο Κλειστό της Παραλίας τον Πανελλήνιο, σε ένα …σούπερ ντέρμπι, στο οποίο τον πρώτο λόγο έχει το καλαματιανό συγκρότημα. Τη συνάντηση θα διαιτητεύσουν οι Τσουμελέας-Χριστοδουλόπουλος, με την Όλγα Βλαχούλη στη γραμματεία, ενώ ο έφορος των «πρασίνων» Χρήστος Ζερίτης προσκαλεί τους φιλάθλους να δώσουν δυναμικό «παρών» στο πλευρό των κοριτσιών του ΜΓΣ:
«Η Ομάδα Βόλεϊ χρειάζεται την στήριξη του φίλαθλου κόσμου της Καλαμάτας για να μπορέσει να συνεχίσει να προσφέρει νίκες, χαρές και ωραίο βόλεϊ. Εξ άλλου η Ομάδα βρίσκεται στο ψηλότερο σκαλοπάτι Εθνικής κατηγορίας, αναλογικά, από όλα τα άλλα αθλήματα της Μεσσηνίας και μέχρι στιγμής είναι 2η στον όμιλό της με 3 νίκες σε ισάριθμους αγώνες. Η ομάδα της Πετρούπολης είναι ισχυρότατη, 3η στην βαθμολογία, και θα γίνει ένας ωραίος αγώνας Βόλεϊ.
Φίλαθλε της Καλαμάτας, στήριξε την προσπάθεια της Ομάδος μας, ανεξάρτητα από συλλογικές προτιμήσεις. Ο Αθλητισμός ενώνει και η Ομάδα Γυναικών Βόλεϊ του Μεσσηνιακού μπορεί να σου προσφέρει ωραίο θέαμα και αρκετές χαρές».
 
 
Α2 ΒΟΛΕΪ ΑΝΔΡΩΝ
Στο Ρέθυμνο για το εξ αναβολής η Καλαμάτα ‘80
Σήμερα θα διεξαχθεί η εξ αναβολής συνάντηση της Καλαμάτας ’80 στο Ρέθυμνο που είναι για την 1η αγωνιστική της Α2 Βόλεϊ των ανδρών.
Οι δύο ομάδες είναι χωρίς βαθμό σε δύο αγώνες και ας ελπίσουμε ότι οι «Λύκοι» θα καταφέρουν να κάνουν μια νέα αρχή, κερδίζοντας το πρώτο τους 3ποντο.
Διαιτητές της συνάντησης είναι οι Τραχαλάκη-Γιαννόπουλος.
 
Α1 «σφυρίζει» ο Χανδρινός
Σε αγώνα της Α1 βόλεϊ ανδρών ορίστηκε για μια ακόμη φορά ο Πάνος Χανδρινός. Ο Καλαματιανός διαιτητής θα είναι συνεργάτης του Κουτσούλα, στην αποψινή αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με τον Ηρακλή Χαλκίδας που θα διεξαχθεί στο Κλειστό του Πανελληνίου.