Αναρτήθηκε προχθές Τετάρτη 14/12/ στη ΔΙΑΥΓΕΙΑ της 6η Υγειονομικής Περιφέρειας ο διορισμός του επικουρικού ιατρού ειδικότητας Παθολογικής-Ογκολογικής διετούς σύμβασης για το Νοσοκομείο Καλαμάτας πλήρους και αποκλειστικής απασχόλησης.
Η Κλινική Ημερήσιας Νοσηλείας της Μονάδας Μεσογειακής Αναιμίας λειτουργεί από το 2000 με ευθύνη του Δ/ντή της Κλινικής Αιματολόγο κ. Αδαμόπουλο Ιωάννη. Σε συνεργασία με ογκολογικά κέντρα όλης της χώρας παρακολουθούνται και υποβάλλονται σε χημειοθεραπεία ασθενείς με νεοπλασματικά νοσήματα και συμπαγείς όγκους. Ετησίως στο τμήμα εξυπηρετούνται περίπου στα 2.500 άτομα (ογκολογικά και αιματολογικά περιστατικά).
Η παρουσία παθολόγου-ογκολόγου θα εξυπηρετήσει τους ασθενείς οι οποίοι δεν θα χρειάζεται πλέον να μεταβαίνουν εκτός Μεσσηνίας για επανεκτίμηση της θεραπείας τους.
Και Παθολόγος-Ογκολόγος στο Νοσοκομείο Καλαμάτας
Δείτε επίσης.
Κοινό μέτωπο διεκδίκησης για τα προβλήματα των αγροτών
Η έλλειψη εργατών γης δένει τα χέρια των αγροτών – Τι λένε Μεσσήνιοι παραγωγοί
Τελετή υποδοχής και ενημέρωσης πρωτοετών φοιτητών και φοιτητριών
Κυριάκος Μητσοτάκης από τη Μεσσηνία: «Εμείς απαντάμε με το χειροπιαστό μας έργο»
Τέσσερα χρόνια Buru Cooperativa
Νόμος του ελληνικού κράτους στα ελληνικά και στα γερμανικά…
Επικίνδυνη ράμπα
Με τις στάσεις όλα καλά;
Τοπικά 05.11.2026, 19:30
Δήμος Τριφυλίας: Διαγωνισμός για αντιπλημμυρικά & τεχνικά έργα
Τοπικά 05.11.2026, 18:30
Διακοπές ηλεκτρικού ρεύματος στην Τριφυλία
Φόρτωση…



