Δραματική έκκληση για οικονομική στήριξη 23χρονου από τους Γαργαλιάνους με σοβαρό πρόβλημα

Δραματική έκκληση για οικονομική στήριξη 23χρονου από τους Γαργαλιάνους με σοβαρό πρόβλημα

Δραματική έκκληση για βοήθεια και οικονομική στήριξη απευθύνει μέσω facebook οικογένεια 23χρονου με καταγωγή από τους Γαργαλιάνους, ο οποίος αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα υγείας και πρόκειται να υποβληθεί σε τρίτη χειρουργική επέμβαση σε εξειδικευμένη κλινική στη Γερμανία.
Ο Σωτήρης Βρεττός, αδερφός του 23χρονου, σε ανάρτησή του στο facebook αναφέρει: «Επείγον! Ο 23χρονος αδερφός μας, Γιώργος, ύστερα από δύο εγχειρήσεις αφαίρεσης όγκου στον εγκέφαλο, κρίθηκε αναγκαίο να χειρουργηθεί άμεσα και τρίτη φορά, λόγω σημαντικής επέκτασης του όγκου. Το χειρουργείο, όμως, επειδή απαιτεί εξειδικευμένη τεχνογνωσία δεν το αναλαμβάνουν στην Ελλάδα. Η καλύτερη εναλλακτική που μας έχει προταθεί είναι στη συγκεκριμένη κλινική στη Γερμανία. Την Παρασκευή 2/6/2017 ενημερωθήκαμε από την αρμόδια επιτροπή του ΙΚΑ ότι για την προγραμματισμένη αυτή τρίτη εγχείρηση, στις 23/6/2017, μπορεί να καλυφθεί από το ΙΚΑ μόνο το μισό περίπου ποσό, το οποίο ανέρχεται σε 22.670 ευρώ. Το υπόλοιπο (22.500 ευρώ) καλούμαστε να το πληρώσουμε εμείς. Αν και γνωρίζουμε από πρώτο χέρι τις οικονομικές δυσκολίες που αντιμετωπίζει η μέση οικογένεια αυτή τη στιγμή, δεν έχουμε άλλη επιλογή από το να γνωστοποιήσουμε το πρόβλημά μας, ελπίζοντας πως με τη δύναμη της αλληλεγγύης (είτε είναι αυτό οποιοδήποτε ποσό, είτε μια κοινοποίηση – share, είτε κάποια πληροφορία) θα μπορέσουμε μέχρι τις 12/6/2017, οπότε και είναι η προθεσμία καταβολής του ποσού στην κλινική, να συγκεντρώσουμε το ποσό που απαιτείται.

Υ.Γ: Για λόγους διαφάνειας θα υπάρξει ενημέρωση για την πορεία των συγκεντρωμένων χρημάτων. Θα τηρηθεί ανωνυμία καταθέσεων, εκτός αν κάποιος/α επιθυμεί να γνωστοποιηθεί το όνομα – ποσό του/της. Για τυχόν πρόωρη θετική έκβαση θα επανέλθουμε με άλλη ενημέρωση. Για τηλ. επικοινωνίας σε περίπτωση που θέλει κάποιος/α άμεση ενημέρωση για πληροφορίες που ενδεχομένως παραλείψαμε, στείλτε μας προσωπικό μήνυμα/inbox. Σας ευχαριστούμε πολύ εκ των προτέρων. ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΒΡΕΤΤΟΥ – ΤΡΑΠΕΖΑ: ALPHA BANK. ΛΟΓ.ΤΡΑΠΕΖΗΣ: ΙΒΑΝ GR 4001404490449002101056379. ΟΝΟΜΑ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΒΡΕΤΤΟΣ».
Εκτός από likes, share’s και σχόλια στο facebook, αρκετοί πολίτες έχουν ευαισθητοποιηθεί και συνδράμουν οικονομικά, στηρίζοντας εμπράκτως τον 23χρονο. Μάλιστα, για χθες το απόγευμα ήταν προγραμματισμένη ευρεία σύσκεψη της Κοινωφελούς Επιχείρησης και του Δήμου Τριφυλίας, όπως και συλλόγων των Γαργαλιάνων, για να συζητήσουν τον τρόπο με τον οποίο θα στηρίξουν κι ενισχύσουν οικονομικά τον 23χρονο που κατάγεται από τους Γαργαλιάνους στη μάχη που δίνει για τη ζωή!