Πρωτιά για τους Β. και Αγγ. Μανδηλάρη και τις Δ. Μαναβή, Α. Σπηλιωτοπούλου στο «Spinos Coffee Cup» Beach Volley


Με τη διεξαγωγή των μεγάλων τελικών στις κατηγορίες ανδρών και γυναικών ολοκληρώθηκε την Κυριακή στις εγκαταστάσεις του «Kalamata Beach volley’ στην Παραλία Καλαμάτας το “Spinos Coffee Cup” (ήταν ο τρίτος αγώνας του Πανελληνίου Πρωταθλήματος).
Στην κατηγορία ανδρών, την πρώτη θέση κατέλαβαν τα αδέλφια Βασίλης και Άγγελος Μανδηλάρης (κατάγονται από τη Θουρία και σπουδάζουν στο «North Carolina State University”) καθώς επικράτησαν  με 2-0 σετ των Ντόντη, Γεωργακόπουλου.
Στην κατηγορία γυναικών νικήτριες  αναδείχθηκαν οι Δήμητρα Μαναβή, Αλίκη Σπηλιωτοπούλου, που επικράτησαν με 2-0 σετ των Θεοδωρακέα, Κουμβάκη.
Τις απονομές στους  άνδρες έκανε η σύζυγος του ιδιοκτήτη του καταστήματος «Spinos Coffee” Γιώργου Σπίνου, Λευκή, ενώ στις  γυναίκες ο πρόεδρος του Αθλητικού Οργανισμού του Δήμου Καλαμάτας, Νίκος Μπασακίδης. Επίσης οι ιδιοκτήτες του “Kalamata Beach Volley, Γιώργος  Κουλιέρης, Μάνος Ξενάκης, Κώστας  Κουτράκης, τίμησαν τον παλιό πρωταθλητή Θάνο Μιχαλόπουλο, για την  προσφορά του στο Beach Volley.