Πρόβλημα ασφάλειας στο Νοσοκομείο Καλαμάτας

Πρόβλημα ασφάλειας στο Νοσοκομείο Καλαμάτας

Στο περιθώριο της χθεσινής συνέντευξης Τύπου για τη δημιουργία νέας Μονάδας Χημειοθεραπειών στο νοσοκομείο Καλαμάτας, ο Διοικητής ρωτήθηκε για περιστατικά που συμβαίνουν συχνά στον περιβάλλοντα χώρο του νοσοκομείου και έχουν να κάνουν με συλλήψεις για ναρκωτικά.
Ο κ. Μπέζος παραδέχτηκε ότι υπάρχει ζήτημα, και από την πλευρά του Νοσοκομείου έχουν γίνει ενέργειες και υπάρχει επικοινωνία με την Αστυνομία η οποία διώχνει κάποιους,  που ενδεχομένως όπως είπε είναι χρήστες ή άτομα που πηγαίνουν στον ΟΚΑΝΑ.
Άτομα όπως  ανέφερε  ο κ. Μπέζος υποβάλλονται σε θεραπεία και μετά πηγαίνουν στο χώρο του Κυλικείου του Νοσοκομείου.
Το πρόβλημα που υπάρχει με αυτά τα άτομα είναι στο θέμα της επικοινωνίας, αφού πολλές φορές αυτή δεν είναι η πρέπουσα και έτσι υπάρχουν και προβλήματα στη λειτουργία του Κυλικείου.
Ακόμα υπάρχουν φορές που κάποια αυτά γίνονται επιθετικά, ενώ για τη στάση της ιδιωτικής εταιρίας που φυλάσσει το χώρο του Ιδρύματος ο Διοικητής  είπε ότι οι εργαζόμενοι έχουν πάρει την εντολή να αντιμετωπίζουν τέτοιες περιπτώσεις, αλλά πολλές φορές παρατηρείται το φαινόμενο αυτά τα άτομα να μπαινοβγαίνουν στο χώρο του Νοσοκομείου.
Π.Μπ.