Επέστρεψε ο Δημητρακόπουλος στον πάγκο, τεχνικός διευθυντής ο Κουλιέρης

Επέστρεψε ο Δημητρακόπουλος στον πάγκο, τεχνικός διευθυντής ο Κουλιέρης

Σε γνωστή επιτυχημένη συνταγή επιστρέφει η ομάδα βόλεϊ ανδρών της Καλαμάτας ’80, αξιοποιώντας δικά της παιδιά. Πιο συγκεκριμένα, όπως έγινε γνωστό χθες, τον επίσης Μεσσήνιο Δημήτρη Ζαχαρόπουλο, αντικαθιστά στον πάγκο ο Χρήστος Δημητρακόπουλος, ο οποίος επιστρέφει σε γνώριμο πόστο, έχοντας στο πλευρό του σε αναβαθμισμένο ρόλο, τον Γιώργο Κουλιέρη.
Το σχετικό δελτίο Τύπου της τοπικής μας ομάδας που θα αγωνίζεται και τη νέα σεζόν στην Α2 Εθνική κατηγορία αναφέρει τα εξής:
«H διοίκηση της Καλαμάτα Βόλεϊ ανακοινώνει την επιστροφή του Χρήστου Δημητρακόπουλου στον πάγκο της ανδρικής ομάδας του ΑΟ Καλαμάτα ’80, καθώς ο τελευταίος συμφώνησε στην ανάληψη των καθηκόντων του πρώτου προπονητή της. Επίσης ανακοινώνει την αναβάθμιση του μέχρι πρότινος προπονητή μας Γιώργου Κουλιέρη στη θέση του Τεχνικού Διευθυντή του συλλόγου, θέση η οποία δημιουργείται για πρώτη φορά στα πλαίσια εκσυγχρονισμού και βελτιστοποίησης της λειτουργίας του συλλόγου. Οι αρμοδιότητες του θα αφορούν τόσο την ανδρική ομάδα όσο και τα αναπτυξιακά τμήματα όπου θα αναλάβει να συνεχιστεί η μέχρι σήμερα επιτυχημένη πορεία τους».