Η Καλαμάτα και το KBV σφράγισαν τα εισιτήρια για τα τελικά του πανελλήνιου πρωταθλήματος beach volley !

Η Καλαμάτα και το KBV σφράγισαν τα εισιτήρια για τα τελικά του πανελλήνιου πρωταθλήματος beach volley !

Μετά από μεγάλες μάχες στην άμμο της Καλαμάτας στο Bodytalk Open oι Κοτσιλιάνος, Κωστόπουλος και Αγγελοπούλου, Κωνσταντίνου κατέκτησαν το χρυσό μετάλλιο.
Μία βδομάδα πριν τα τελικά στον Άγιο Νικόλαο, πολλές ομάδες αναζητούσαν βαθμούς για να μπορέσουν να βρεθούν στη Κρήτη και η αγωνία ήταν μεγάλη. Οι αγώνες στις εγκαταστάσεις του KBV ήταν ντέρμπι, είχαν πάθος και ολοκληρώθηκαν με χαμόγελα μετά από ένα διήμερο γεμάτο beach volley, που χάρηκαν πολυάριθμοι φίλοι και προσωπικότητες του αθλήματος, ανάμεσα στους οποίους ξεχώρισε ο διεθνής Καλαματιανός βολεϊμπολίστας Γιώργος Πετρέας, ο οποίος επέστρεψε φέτος από τη Γαλλία για τον Ολυμπιακό.
Στον τελικό των ανδρών οι Κοτσιλιάνος, Κωστόπουλος μετά 65 λεπτά αγώνα λύγισαν τους Άγγελο και Βασίλη Μανδηλάρη με 2-1 (21-14, 16-21, 15-10) φτάνοντας στο πρώτο σκαλί του Bodytalk Open.
Η κατάταξη συμπληρώνεται ως εξής:  3οι Δανιάς/Βλαχάκης, Batrane/Poole, 5οι Μεσσάλας/Οικονομόπουλος, Κογκαλίδης/Πολυχρονιάδης, 7οι Δεναξάς/Μωραΐτης, Βολουδάκης/Καπίρης, 9οι Καπάτος/Σταμπέλος, Νικολακάκης/Πούλιος, Β. Ντάκουρης/Ν. Μπεσσής, Δ. Εξαρχέας/Β. Κουρούπης, 13οι Μανίκας/Παπανδρόπουλος, Γ. Κανελλόπουλος/Θ. Κωνσταντόπουλος, Ν. Παπουτσής/Γ. Βασιλόπουλος, Μ. Μητρόπουλος/Δ.Τσικούρης.
Στις γυναίκες Αγγελοπούλου, Κωνσταντίνου έφτασαν φέτος τα τέσσερα μετάλλια μετά τα δύο χρυσά στις Σπέτσες και το Ξυλόκαστρο και το ασημένιο στο Αντίρριο. Στον τελικό της διοργάνωσης αν και δυσκολεύτηκαν στο πρώτο σετ, τελικά νίκησαν με 2-0 (21-19, 21-12) τις Μαρία Θεοδωρακέα/Α. Κουμβάκη.
Ακολούθησαν στην κατάταξη οι: Γεωργαντά/Πασιαλή, Βάσω Ματιάδη/Β. Μολδοβανίδη 3ες, Σ. Λακασά/Ιφιγένεια Σαμπάτη, Μυρίλα/Σαριδάκη 5ες, Βλασταρά/Βούλα Μποχρίνη, Λιάκου/Τζούλου 7ες, Ε. Καράμπελα/Ε. Παπουτσή, Β. Καρούμπαλη/Γ. Χριστοπούλου, Α. Ζερίτη/Δ. Παυλέα, Κ. Γεωργιάδου/Ε. Οικονομοπούλου 9ες και Λ. Γεωργαντά/Χ. Καράμπελα.
Η ομάδα της Μανιάτισσας Μαρίας Θεοδωρακέα και της Κυπαρίσσιας Βάσως Ματιάδη είναι στην πρώτη 5άδα που πήρε την πρόκριση για το κυρίως ταμπλό των τελικών της Κρήτης.
Ο εκ των ιδιοκτητών και υπευθύνων του KBV, Γιώργος Κουλιέρης, ιδιαίτερα ικανοποιημένος από την επιτυχία και ανταπόκριση μιας ακόμη μεγάλης διοργάνωσης, τονίζει ότι μόνο στην Καλαμάτα διεξήχθησαν φέτος δύο ανοικτά πρωταθλήματα που χάρισαν πόντους στο πανελλήνιο, καθορίζοντας σε μεγάλο βαθμό τις προκρίσεις για τα τελικά. Ωστόσο, τονίζει ότι τίποτα δεν θα ήταν εφικτό χωρίς τους χορηγούς (το 1ο πανελλήνιο τουρνουά ήταν με τη στήριξη του καφέ Spinos, ενώ μικρότεροι χορηγοί υποστηρίζουν όλες τις δράσεις του KBV) τους οποίους και ευχαριστεί.