Ανάρτηση Κωνσταντινέα με …αιχμές για τις δικαστικές εξελίξεις στο ελληνικό ποδόσφαιρο

Ανάρτηση Κωνσταντινέα με …αιχμές για τις δικαστικές εξελίξεις στο ελληνικό ποδόσφαιρο

Μεγάλες φαίνεται πως είναι οι εξελίξεις στο ελληνικό ποδόσφαιρο καθώς αύριο αναμένεται να εκδοθεί το πολυαναμενόμενο δικαστικό βούλευμα σχετικά με την υπόθεση της εγκληματικής οργάνωσης στο χώρο του ποδοσφαίρου.
Σύμφωνα με πληροφορίες από μεγάλους αθλητικούς ιστότοπους της χώρα, όπως το gazzeta.gr και το sdna.gr συνολικά στο «σκαμνί» αναμένονται να καθίσουν 28 κατηγορούμενοι για την υπόθεση , ανάμεσα τους και ο Δήμαρχος Οιχαλίας Αριστείδης Σταθόπουλος…
Περισσότερα μπορείτε να διαβάσετε εδώ

Άμεσα θέση στα τεκταινόμενα στο χώρο του ποδοσφαίρου πήρε και ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Μεσσηνίας και πρώην διαιτητής Πέτρος Κωνσταντινέας , με ανάρτηση του στην προσωπική του σελίδα στο Facebook.
Πιο συγκεκριμένα πόσταρε μια φωτογραφία απ’ όταν ήταν διαιτητής δίπλα στον τότε πρόεδρο της ΕΠΣΜ Μεσσηνίας Αριστείδη Σταθόπουλο και σχολιάζει: «Κάποτε μου είπαν πως όσο έχεις πίστη στο δίκαιο και την αλήθεια… αυτά θα εμφανιστούν! Μπορεί να αργήσουν, βάζοντας το σπόρο της απογοήτευσης και την αμφισβήτησης στην πεποίθησή σου. Όσο, όμως, έχεις ακλόνητη πίστη τότε στο τέλος θα σε αποζημιώσει ηθικά.
Έχετε πίστη, λοιπόν, φίλοι μου και στο τέλος το δίκαιο θα λάμψει!
(ΚΑΛΩΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΆ αφιερωμένο)=https://youtu.be/bacIYgBztXo (τραγούδι του Ιωάννη Τσομίδη “Εγώ με την αξία μου”»
Να σημειωθεί ότι η υπόθεση της εγκληματικής οργάνωσης στο ποδόσφαιρο άρχισε να ερευνάται ύστερα από την τοποθέτηση βόμβας στο φούρνο του Πέτρου Κωνσταντινέα που τον κατέστρεψε ολοσχερώς το 2012.