Τρίζει εκ θεμελίων η σύμβαση με την ΤΕΡΝΑ με τις συνεχείς καταγγελίες του Γ. Μπέζου


Το… σήριαλ με τις αναρτήσεις του διοικητή του Νοσοκομείου Καλαμάτας, Γιώργου Μπέζου, εναντίον της σύμβασης για την κεντρική διαχείριση των απορριμμάτων με την ΤΕΡΝΑ, συνεχίζεται με αμείωτη ένταση και οξύτατες φραστικές κατηγορίες από την πλευρά του για την εταιρεία, αλλά και τον περιφερειάρχη Πέτρο Τατούλη.
Όλο αυτό το διάστημα των δημοσιευμάτων του κ. Μπέζου, στην προσωπική του σελίδα σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης, δεν υπήρξε επί της ουσίας καμία αντίδραση από την πλευρά των θιγομένων. Γενικόλογες παρεμβάσεις χωρίς να μιλούν όμως για την… ταμπακέρα, που είναι, προφανώς, οι καταγγελίες του διοικητή του Νοσοκομείου Καλαμάτας.
Από την άλλη πλευρά, στάση αναμονής φαίνεται να τηρεί και η κυβέρνηση, αν και ενημερωμένη, σύμφωνα με τον κ. Μπέζο.
Βεβαίως, σε περίπτωση που οι καταγγελίες του είναι αληθείς, τότε είναι πασίδηλο ότι η σύμβαση “τινάζεται” στον αέρα και δεν ισχύει τίποτα απ’ όσα γράφαμε μέχρι σήμερα για τους χρόνους υλοποίησης του έργου.
Βέβαια, είναι απορίας άξιον γιατί διάλεξε ο καταγγέλλων τη συγκεκριμένη χρονική στιγμή να δημοσιοποιήσει αυτά που γνώριζε για μεγάλο διάστημα. Επί του παρόντος, μόνο υποθέσεις μπορούν να γίνουν επ’ αυτού.
Πάντως, αντί να ψάχνουμε καθημερινά την προσωπική σελίδα του διοικητή του Νοσοκομείου Καλαμάτας για να μάθουμε τις εξελίξεις για τον τρόπο που πρόκρινε η εταιρεία να προχωρήσει στην υλοποίηση του έργου, θα ήταν φρόνιμο να υπάρξει άμεση παρέμβαση από τη Δικαιοσύνη και την κυβέρνηση. Η κάθε μία από τις δύο πλευρές φέρει τις δικές της… ευθύνες για την έκταση που έχει πάρει το επίμαχο θέμα, αλλά και για την αισθητική του… διαλόγου που παρακολουθούμε.
Α.Π.