Θα …βουλιάξει το Κλειστό για τον Μεσσηνιακό

Θα …βουλιάξει το Κλειστό για τον Μεσσηνιακό

Όχι μόνο κομβικός βαθμολογικά, αλλά και ιδιαίτερα δυνατός και ενδιαφέρων αγωνιστικά προβλέπεται ο απογευματινός αγώνας (6 μ.μ.) στο Κλειστό της Παραλίας ανάμεσα στον Μεσσηνιακό και την Άρτεμη Κορυδαλλού.
Η συνάντηση είναι για τη 2η αγωνιστική των πλέι οφ της Α2 Βόλεϊ γυναικών, με τις δύο ομάδες να έχουν ξεκινήσει νικηφόρα, αλλά τις φιλοξενούμενες να έχουν 2 επιπλέον βαθμούς μπόνους, καθώς τερμάτισαν στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος πρώτες στον Όμιλο και ο ΜΓΣ 3ος.
Παρά τη διαφαινόμενη αγωνιστική διαφορά οι «πράσινες» είχαν «λυγίσει» στο τάι-μπρέικ στο παιχνίδι του 2ου γύρου και αν βγάλουν σήμερα τον καλό τους εαυτό μπορούν να σπάσουν το πλεονέκτημα του αντιπάλου.
Η παίκτρια-προπονήτρια Γωγώ Σουρή θα έχει στη διάθεσή της και τις Φωτεινάκη, Χειλαδάκη που απουσίασαν την περασμενη εβδομάδα από το 1-3 κόντρα στις Αμαζόνες.
Αυτός όμως που μπορεί πραγματικά να κάνει τη διαφορά είναι ο φίλαθλος κόσμος της Καλαμάτας, στον οποίο απευθύνουν κάλεσμα τα κορίτσια του Μεσσηνιακού, και είναι βέβαιο ότι θα ανταποκριθεί γεμίζοντας τις κερκίδες στο Κλειστό της Παραλίας!