Στο γεμάτο Κλειστό ο Μεσσηνιακός


Ο Μεσσηνιακός μπορεί να μην κατάφερε να κερδίσει χθες την Άρτεμη Κορυδαλλού, καθώς ηττήθηκε με 0-3 σετ κατά τη 2η αγωνιστική των πλέι οφ της Α2 βόλει γυναικών, όμως κέρδισε την υποστήριξη εκατοντάδων φιλάθλων (υπολογίζονται σε 600 άτομα, ενώ κόπηκαν 180 εισιτήρια) που γέμισαν το Κλειστό της Παραλίας, χειροκροτώντας στο τέλος την προσπάθειά του, έχοντας απολαύσει υψηλού επιπέδου θέαμα.
Μάλιστα είναι πολύ πιθανόν το αποτέλεσμα να ήταν διαφορετικό αν οι «πράσινες» κατόρθωναν να κρατήσουν την ψυχραιμία τους αποφεύγοντας τα λάθη στο 2ο σετ, το οποίο έχασαν με το εντυπωσιακό 28-30, κι ενώ είχαν φτάσει να προηγούνται με 21-15.
Τελικά η Κερασία Μουράτη έγραψε στο φύλλο αγώνος 19-25, 28-30, 18-25, με την Αρτεμη να παίρνει σημαντικό προβάδισμα για την πρωτιά που οδηγεί στην άνοδο στην Pre League.
Στον άλλο αγώνα παίζουν σήμερα Αμαζόνες-Αγία Παρασκευή.
Διαιτητές: Καραγιαννόπουλος-Τσουμελέας.
ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΟΣ (Γωγώ Σουρή): Σουρή, Ραμούνδου, Κωνσταντοπούλου, Σκλήρη, Πασσιά, Χάσκου (αρχική 6αδα), Παυλέα λ.. Έπαιξαν ακόμα οι Χειλαδάκη, Μπαξιβανάκη, Φωτεινάκη, ενώ την 14άδα συμπλήρωσαν οι: Ζερδεβά λ., Καράμπελα, Κουτσουροπούλου και Ναλμπάντη.

Το πρόγραμμα της 3ης αγωνιστικής
Τετάρτη 14/3
Άρτεμις Κορυδαλλού-Αμαζόνες Ν. Ερυθραίας
Αγία Παρασκευή-Μεσσηνιακός