Όλοι σήμερα στο πλευρό της Καλαμάτας ’80 για την παραμονή στην Α2


ΣΤΟ ΚΛΕΙΣΤΟ (2.30 Μ.Μ.) ΜΕ ΚΕΡΚΗ ΣΑΜΟΥ
 
Με το δικό τους πάθος και την αποφασιστικότητα οι παίκτες της Καλαμάτας ’80 και την ψυχολογική ώθηση από τον κόσμο στις κερκίδες το τοπικό βόλεϊ χρειάζεται πάση θυσία να διατηρήσει τη θέση του στην Α2 Βόλεϊ των ανδρών. Το φινάλε του πρωταθλήματος θα παιχθεί σήμερα στις 2.30 μ.μ. στο Κλειστό της Παραλίας και οι «Λύκοι» χρειάζεται να νικήσουν με 3-0 ή 3-1 σετ τον Κέρκη Σάμου για να αποφύγουν τον υποβιβασμό στο Περιφερειακό πρωτάθλημα.
Είναι μια τελευταία μοναδική ευκαιρία που δόθηκε στην Καλαμάτα ’80 μετά την νίκη του Πανιωνίου στην Σάμο την περασμένη εβδομάδα. Τώρα οι παίκτες των Χρήστου Δημητρακόπουλου-Γιώργου Κουλιέρη κρατούν την τύχη στα χέρια τους και με ψυχραιμία και αγωνιστικότητα να χαρίσουν μια μεγάλη στιγμή στον μεσσηνιακό αθλητισμό –κάτι που έχει κάνει πολλές φορές η Καλαμάτα ’80.
-Τον αγώνα θα διαιτητεύσουν οι Καραγιαννόπουλος-Τσουμελέας, με την Κερασία Μουράτη στη γραμματεία.
 
 
 
 
ΠΛΕΪ ΟΦ Α2 ΒΟΛΕΪ ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Τις Αμαζόνες υποδέχεται ο Μεσσηνιακός στις 6 μ.μ.
Στην πρεμιέρα του β’ γύρου των πλέι οφ της Α2 Βόλεϊ των γυναικών ο Μεσσηνιακός θα υποδεχθεί σήμερα στις 6 μ.μ. στο Κλειστό της Παραλίας τις Αμαζόνες Νέας Ερυθραίας. Είναι μια συνάντηση χωρίς βαθμολογική αξία, αλλά με αγωνιστικό ενδιαφέρον ανάμεσα σε δύο από τις καλύτερες ομάδες του ομίλου.
Το παιχνίδι θα διαιτητεύσουν οι Πάνος Χανδρινός-Ηλίας Τσουμελέας, με την Όλγα Βλαχούλη στη γραμματεία.
Στο άλλο ματς η Άρτεμις Κορυδαλλού που εξασφάλισε ήδη την άνοδο θα υποδεχθεί στις 7 μ.μ. την Αγία Παρασκευή.
 
 
Απόλλων-Ακρίτας αύριο για τα πλέι οφ της Β’ Εθνικής

 
Αύριο αρχίζουν και τα πλέι οφ της Β’ Εθνικής βόλεϊ των γυναικών. Ο Απόλλων Καλαμάτας που έκοψε πρώτος το νήμα στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος και είναι φαβορί για την άνοδο, θα αντιμετωπίσει στον τοπικό «εμφύλιο» τον Ακρίτα.
Ο αγώνας έχει προγραμματιστεί στις 8 μ.μ. της Κυριακής στο Κλειστό της Παραλίας.