76χρονος κατηγορείται για ασελγείς πράξεις σε βάρος 13χρονης

76χρονος κατηγορείται για ασελγείς πράξεις σε βάρος 13χρονης

Για ασέλγεια σε ανήλικη άνω των 12 ετών κατηγορείται ένας 76χρονος ο οποίος συνελήφθη την προηγούμενη Πέμπτη από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Καλαμάτας, έπειτα από καταγγελία της οικογένειάς της.
Χθες ο 76χρονος, συνοδεία του δικηγόρου του Γεώργιου Ράλλη, οδηγήθηκε ενώπιον του ανακριτή Καλαμάτας, προκειμένου να απολογηθεί ύστερα από προθεσμία που είχε ζητήσει. Προσπάθησε να εξηγήσει πως όλα όσα συνέβησαν είναι μια παρεξήγηση και δεν είχε καμία πρόθεση να πειράξει την κοπέλα.
 
Από το ίδιο χωριό
Όλα ξεκίνησαν το μεσημέρι της Πέμπτης σε χωριό έξω και κοντά στην Καλαμάτα. Σύμφωνα με όσα κατηγορείται, ο 76χρονος γνώριζε τη 13χρονη τσιγγανοπούλα, η οποία μένει με την οικογένειά της στο ίδιο χωριό με τον ηλικιωμένο. Εκείνο το μεσημέρι η μικρή περνούσε έξω από το σπίτι του και ο 76χρονος φέρεται να την προσέλκυσε στην αυλή του με πρόσχημα να της δώσει τρόφιμα.
Η κοπέλα μπήκε στην αυλή και ο 76χρονος κατηγορείται ότι τη φίλησε και της έπιασε το στήθος.
 
«Παρεξηγήθηκαν οι προθέσεις του»
Το κορίτσι έφυγε, όμως εξιστόρησε τα όσα έγιναν στην οικογένειά της, η οποία προχώρησε σε καταγγελία στην Αστυνομία και λίγες ώρες μετά ο 76χρονος συνελήφθη. Χθες, μετά την απολογία του στον ανακριτή, με τη σύμφωνη γνώμη του εισαγγελέα Καλαμάτας, αποφασίσθηκε να μείνει ελεύθερος με τους περιοριστικούς όρους απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα, εμφάνισης κάθε μήνα στο αστυνομικό τμήμα του τόπου κατοικίας του, να φύγει από το χωριό και να μετοικήσει σε σπίτι που διαθέτει στην Αθήνα και σε κάθε περίπτωση να μην πλησιάσει την ανήλικη σε απόσταση μικρότερη των 10 μέτρων.
Πάντως, σύμφωνα και με το δικηγόρο του, οι προθέσεις του 76χρονου παρεξηγήθηκαν, καθώς δεν είχε καμία κακή ή πονηρή πρόθεση για την  κοπέλα.

Της Βίκυς Βετουλάκη