Γόντικας για τον κοριό: «Ο κ. Τατούλης πρέπει να μιλήσει καθαρά»

Γόντικας για τον κοριό: «Ο κ. Τατούλης πρέπει να μιλήσει καθαρά»

Στο πλαίσιο της παρουσίας του Νίκου Γόντικα στην Καλαμάτα, ο περιφερειακός σύμβουλος ρωτήθηκε και για το ζήτημα των υποκλοπών στο γραφείο της αντιπεριφερειάρχη Μεσσηνίας Ελένης Αλειφέρη.
Σύμφωνα με τον ίδιο, τελικά δεν είναι μόνο τα εκατομμύρια των χρηστών του Facebook που τα προσωπικά τους δεδομένα γίνονται βορά στα επιχειρηματικά σχέδια, δεν είναι μόνο οι παρακολουθήσεις στα γραφεία του ΚΚΕ στον Περισσό, αλλά και τριγύρω μας. Ήταν και στην Περιφερειακή Ενότητα Μεσσηνίας, κάτι που «αποδεικνύει ότι κάποιοι υπηρετούν ένα σάπιο και διεφθαρμένο σύστημα που δεν έχει ούτε αρχή ούτε τέλος, αλλά και ούτε αξίες και ηθική».
Σχετικά με τον ίδιο τον κοριό, ο κ. Γόντικας είπε ότι ακόμα κι αν αυτός είναι σύγχρονος, όπως είπε η κα Αλειφέρη, ή σκουριασμένος, όπως υποστηρίζει ο κ. Τατούλης, οι παρακολουθήσεις είναι γεγονός. Στο σημείο αυτό έθεσε το ερώτημα, αν ο Πέτρος Τατούλης παρακολουθούσε ο ίδιος τον Μαλαπάνη ή τον Αλευρά ή ο κοριός υπήρχε από την εποχή του Δράκου. Έτσι, κάλεσε τον περιφερειάρχη Πελοποννήσου να μιλήσει καθαρά, αφού, όπως είπε, μπορεί ο κ. Τατούλης να μην ξέρει το πόρισμα, αλλά κατά τον ίδιο κάτι ξέρει.
Π.Μπ.