Δήμος Τριφυλίας: Αποκλείει κάθε σενάριο συνεργασίας με Κατσίβελα ο Ανδρινόπουλος

Δήμος Τριφυλίας: Αποκλείει κάθε σενάριο συνεργασίας με Κατσίβελα ο Ανδρινόπουλος

Αποκλείει κάθε φανταστικό σενάριο (και ενδεχόμενο) συνεργασίας με το δήμαρχο Τριφυλίας, Παναγιώτη Κατσίβελα, ο επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας, Στάθης Ανδρινόπουλος, ανεβάζοντας μάλιστα τους αντιπολιτευτικούς τόνους με μομφές στη δημοτική Αρχή Τριφυλίας με τη συμπλήρωση τεσσάρων ετών στη διοίκηση του δήμου.
Το προφανές και πασιφανές, δηλαδή, έκανε γνωστό στην τελευταία συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Τριφυλίας ο κ. Ανδρινόπουλος αντιδρώντας και απαντώντας ενώπιον του Σώματος σε δημοσίευμα που τον έφερε να συντρώγει παραλιακά με τον κ. Κατσίβελα και, ουσιαστικά, να προβάλει ότι… τάχα «ψήνεται» συνεργασία των δύο αυτοδιοικητικών της Τριφυλίας.
Κάτι τέτοιο, ωστόσο, όπως ανέφερε ο κ. Ανδρινόπουλος, δε συνέβη, όμως μεταφέρθηκε στο αναγνωστικό κοινό σα γεγονός κάτι πλασματικό και φανταστικό.
Ο κ. Ανδρινόπουλος διέψευσε κατηγορηματικά το συγκεκριμένο δημοσίευμα, που ανέφερε περί συνεργασίας του με τον κ. Κατσίβελα στις δημοτικές εκλογές του 2019 και μάλιστα ότι οι δυο τους συνέφαγαν σε παραλιακό εστιατόριο της Κυπαρισσίας, πράγμα που ποτέ δε συνέβη και, κατά πως φαίνεται, ούτε και πρόκειται να συμβεί!
Απαίτησε, δε,  να αποκατασταθεί η αλήθεια!
Ο κ. Ανδρινόπουλος είπε χαρακτηριστικά, «Πριν από λίγες μέρες είχαμε ένα δημοσίευμα – και ο συντάκτης κιόλας του δημοσιεύματος είναι εδώ παρών – που έκανε κάποια ανάλυση το τι συμβαίνει από δω και πέρα στην προεκλογική περίοδο που είμαστε και μέσα στην ανάλυση που έκανε, για να τη στηρίξει κιόλας, ανέφερε και ένα γεγονός ότι εγώ με τον κ. δήμαρχο και με κάποιο τρίτο πρόσωπο τρώγαμε σε κάποιο παραλιακό εστιατόριο της Κυπαρισσίας, AMMOS ήταν, Εν Πλω ήτανε, δεν ξέρω, είναι μπερδεμένα. Δεν είπε αν ήτανε γεύμα ή δείπνο.
Εδώ έχω, λοιπόν, να αναφέρω το εξής: Αυτό είναι ψεύδος. Είναι ανακρίβεια. Και απαιτώ, το δυνατόν συντομότερο, να αποκατασταθεί η αλήθεια.
Πρώτον. Δεύτερον, ο κάθε ένας, είτε είναι δημοσιογράφος, είτε είναι πολίτης, είτε είναι οποιοσδήποτε, μπορεί να κάνει διάφορα σχόλια, εκτιμήσεις, προτάσεις παρατηρήσεις. Δε μπορεί όμως να αναφέρει γεγονότα πλασματικά, φανταστικά.
Εάν όμως πρέπει να αναφέρουμε γεγονότα για να “δέσουμε” ένα σενάριο, πάμε σε επικίνδυνες καταστάσεις. Αυτά και κλείνω και θα περιμένω να δω ότι σύντομα ια αποκατασταθεί η αλήθεια». Στη συνέχεια, ο δήμαρχος Τριφυλίας, Παναγιώτης Κατσίβελας, διέψευσε κι αυτός με τη σειρά του το δημοσίευμα τονίζοντας ότι,  «Βεβαίως και δεν φάγαμε μαζί και βεβαίως δε συναντηθήκαμε».
Σημειώνεται ότι, νωρίτερα, στο ξεκίνημα της συνεδρίασης, ο κ. Ανδρινόπουλος εξαπέλυσε σφοδρή επίθεση στη δημοτική Αρχή Κατσίβελα, αναφερόμενος σε επιμέρους τομείς της λειτουργίας του δήμου, τονίζοντας με έμφαση ότι «δημοτική αρχή κλείνει τέσσερα χρόνια Δημαρχοντίας και εάν θα κάνουμε έναν απολογισμό θα δούμε ότι ο δήμος, σε όλο το φάσμα, είναι σε πολύ χειρότερη κατάσταση απ’ ό,τι ήτανε όταν παρέλαβε αυτή η δημοτική Αρχή» και προσθέτοντας πως «φαίνεται ότι όλα λειτουργούν στον αυτόματο πιλότο.
Δεν υπάρχει κάποιος συντονιστής αποπάνω, είτε στην κάθε υπηρεσία, είτε συνολικά.
Δεν υπάρχουν οδηγίες στο πως θα λειτουργούν και το τι θα κάνουνε. Και έχω και πολλά παράπονα από συμπολίτες μας, ότι έρχονται στο δημαρχείο για κάποιο θέμα τους – σε διάφορα Δημοτικά Καταστήματα – και δυστυχώς συναντούν πολλές δυσκολίες όσο αφορά την επίλυση των αιτημάτων τους…».
 
Του Ηλία Γιαννόπουλου