Επίσημο «άκυρο» σε Τατούλη από τον Άδωνι Γεωργιάδη στην Καλαμάτα


Αδ. Γεωργιάδης: «Ο Τσίπρας εγκαινιάζει την προεκλογική περίοδο στη ΔΕΘ με ψέματα, παροχολογία και παραμύθια»
 
Την ιδιαίτερη χαρά του που βρίσκεται στην Καλαμάτα εξέφρασε ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Άδωνις Γεωργιάδης, σε εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε χθες το απόγευμα στο ξενοδοχείο «Horizon Blu» πριν από την προγραμματισμένη ομιλία του στην ετήσια συνεστίαση της ΔΗΜ.ΤΟ. Ν.Δ. Καλαμάτας.
Ο κ. Γεωργιάδης τόνισε ότι αύριο (σ.σ. σήμερα) ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας «εγκαινιάζει» την προεκλογική περίοδο, που ο μόνο ίδιος ξέρει πόσο θα διαρκέσει, με τη συνήθη «συνταγή» του: ψέματα, παροχολογία και παραμύθια.
Την ίδια ώρα το αφήγημά του περί εξόδου από τα μνημόνια καταρρέει, πρόσθεσε ο αντιπρόεδρος της Ν.Δ., καθώς οι αγορές έχουν γυρίσει την πλάτη, όπως φαίνεται, ενώ και το χρηματιστήριο αποτυπώνει τη «ζοφερή» πραγματικότητα που βιώνει η ελληνική κοινωνία.
Στο σημείο αυτό ο κ. Γεωργιάδης τόνισε ότι η Νέα Δημοκρατία υπό τις οδηγίες του προέδρου της Κυριάκου Μητσοτάκη ετοιμάζεται για το μεγάλο αγώνα που θα κρίνει το μέλλον του τόπου. Πρόσθεσε, δε, ότι την επόμενη εβδομάδα στη ΔΕΘ θα παρουσιάσει το κοστολογημένο οικονομικό πρόγραμμα της Ν.Δ., που θα «ανακουφίσει» την ελληνική κοινωνία.
Ο κ. Γεωργιάδης λίγο πριν κλείσει την εισαγωγική του τοποθέτηση τόνισε ότι έχει ακόμα έναν λόγο να αισθάνεται χαρούμενος με την παρουσία του στην Καλαμάτα, καθώς τον τιμά με την παρουσία του ο πρώην πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς, σημειώνοντας την ευγνωμοσύνη που έχει προς το πρόσωπό του, αλλά παράλληλα ότι θυσίασε την πολιτική του καριέρα, ακόμα και την υγεία του, για να κρατήσει την Ελλάδα στο ευρώ. Στη συνέχεια ο αντιπρόεδρος της Ν.Δ. απάντησε σε ερωτήσεις.
Απαντώντας σε ερώτηση για το γεγονός ότι ο περιφερειάρχης Πέτρος Τατούλης έχει «ουκ ολίγες» φορές επιτεθεί στο Περιφερειακό Συμβούλιο στον πρώην πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά, ο κ. Γεωργιάδης σημείωσε ότι δε χρειάζεται να σχολιάσει κάτι, καθώς ο κ. Τατούλης έχει τελειώσει οριστικά από τη Ν.Δ. με τη συμπεριφορά του και δεν πρόκειται να είναι ξανά υποψήφιος με τη στήριξή της.
Αναφορικά με το πότε θα έχουμε ανακοινώσεις, έκανε γνωστό ότι μετά τη ΔΕΘ πρόκειται να υπάρξουν επίσημες ανακοινώσεις σχετικά με της «στηρίξεις» στις Περιφέρειες από τον Κ. Μητσοτάκη.
Ο κ. Γεωργιάδης δέχθηκε ερώτηση και για το «καλωσόρισμα» που του επιφύλαξε ο βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ του Νομού Μεσσηνίας κ. Κωνσταντινέας. Τόνισε ότι απαντά στο δημοσιογράφο, καθώς δεν επιθυμεί να ανοίξει διάλογο με ένα χυδαίο πρόσωπο όπως ο κ. Κωνσταντινέας, που σε πρόσφατη «τηλεμαχία» τους δε δίστασε να τα βάλει με τη σύζυγό του, δείχνοντας το χαρακτήρα του.
Απαντώντας έτσι στο δημοσιογράφο Πάνο Μουρίκη που του έκανε την ερώτηση, υπογράμμισε ότι τα μισά έργα από αυτά που έγραφε η ανακοίνωση του βουλευτή τα είχε εγκαινιάσει ο Αντώνης Σαμαράς, όταν ο Αλέξης Τσίπρας και ο ΣΥΡΙΖΑ τα πολεμούσαν, αναφέροντας το παράδειγμα του περιμετρικού.
Παράλληλα, υπενθύμισε ότι ο ίδιος παραχώρησε το Λιμενικό Ταμείο στο Δήμο Καλαμάτας, καθώς και ότι αυτός ίδρυσε τα ΠΕΔΥ και παραχώρησε τα κτήρια στο Δήμο Καλαμάτας. Προσθέτοντας ότι όσοι τα γράφουν αυτά είναι και ανιστόρητοι και επιζητούν μόνο δημοσιότητα.
Τον Άδωνι Γεωργιάδη καλωσόρισαν στην Καλαμάτα οι δύο κυρίες που «ηγούνται» του κόμματος, Άντζελα Σκλήκα στην Καλαμάτα και Νατάσα Κυριακοπούλου στη Μεσσηνία.
 
 
Του Κώστα Γαζούλη
Φωτογραφίες: Στασινός Μουτσούλας