Η Γεννηματά βγάζει στην «πρώτη γραμμή» τη νέα γενιά της Μεσσηνίας

Η Γεννηματά βγάζει στην «πρώτη  γραμμή» τη νέα γενιά της Μεσσηνίας

Συνάντηση με την πρόεδρο του Κινήματος Αλλαγής, Φώφη Γεννηματά, είχε το περασμένο Σάββατο το μέλος της Κεντρικής Επιτροπής, Μενέλαος Γερονικολός, με αφορμή την παρουσία τους στην Τρίπολη για τις εκδηλώσεις της απελευθέρωσης της πόλης.
Ο Μεσσήνιος πολιτικός είχε την ευκαιρία να ενημερώσει την πρόεδρο του Κινήματος Αλλαγής για τα ζητήματα της Μεσσηνίας, αλλά και να ανταλλάξουν απόψεις για την τρέχουσα πολιτική επικαιρότητα.
Ειδικότερα, η κα Γεννηματά και ο κ. Γερονικολός συζήτησαν ζητήματα που σχετίζονται με τις πολιτικές εξελίξεις, αλλά και τις επερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές. Στο επίκεντρο της συνάντησης τέθηκαν ο Δήμος Καλαμάτας, αλλά και η Περιφέρεια Πελοποννήσου.
Η συνάντηση της κας Γεννηματά με τον κ. Γερονικολό δείχνει ότι η πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής έχει αποφασίσει να στραφεί στη νέα γενιά των στελεχών του Κινήματος. Ο κ. Γερονικολός εκπροσωπεί τη γενιά των τριαντάρηδων στο Κίνημα Αλλαγής και θα είναι ένας εκ των υποψήφιων βουλευτών του κόμματος στη Μεσσηνία.
Σημειώνεται ότι ο κ. Γερονικολός συναντήθηκε ακόμα με το γραμματέα του Κινήματος, Μανώλη Χριστοδουλάκη, και τον εκπρόσωπο Τύπου, Παύλο Χρηστίδη.