Έξι νέους υποψηφίους ανακοίνωσε ο Μανώλης Μάκαρης – Ανοιχτό το ενδεχόμενο επιστροφής της «Δημοτικής Συνεργασίας»

Έξι νέους υποψηφίους ανακοίνωσε ο Μανώλης Μάκαρης – Ανοιχτό το ενδεχόμενο επιστροφής της «Δημοτικής Συνεργασίας»

Η δημοτική παράταξη “Ανοιχτός Δήμος- Ενεργοί Πολίτες” διευρύνει τον αριθμό των υποψηφίων της με πολίτες που προέρχονται από όλα τα στρώματα της τοπικής κοινωνίας.
Χθες, σε εκδήλωση στο ιστορικό Δημαρχείο Καλαμάτας, ο επικεφαλής Μανώλης Μάκαρης παρουσίασε έξι νέους υποψηφίους. Μάλιστα, κατά τη διάρκεια της παρουσίασης ήταν φορτισμένος συναισθηματικά, μια και οι υποψήφιοι δεν ήταν φειδωλοί στις ολιγόλογες τοποθετήσεις απέναντί του, σημειώνοντας ότι με την παρουσία του, ακόμα και από τα έδρανα της αντιπολίτευσης, απέδειξε το ήθος αλλά και την κατάρτισή του σε θέματα και προβλήματα που αφορούν το δήμο Καλαμάτας.
Οι έξι νέοι υποψήφιοι είναι οι: Νίκος Γκούζος, Βασίλης Δωδέκατος, Γεωργία Καούνη, Γιάννης Λάμπος, Σπυριδούλα Μπογέα και Γιάννης Πουλόπουλος.
Με το πέρας της εκδήλωσης και με αφορμή την έντονη φημολογία των τελευταίων ημερών, ο κ. Μάκαρης ρωτήθηκε για πιθανή συνεργασία με όλους ή με κάποιους από τους έξι δημοτικούς συμβούλους που διαχώρισαν τη θέση τους από το συνδυασμό πριν από λίγους μήνες και δημιούργησαν τη “Δημοτική Συνεργασία”.
Όπως σχολίασε, αν και “είναι άδικο να μην επικεντρώνουμε στη σημερινή (σ.σ. χθεσινή) ανακοίνωση των έξι νέων υποψηφίων, εντούτοις, όπως σημείωσα και στην κοπή της βασιλόπιτας της παράταξης για το 2019, σεβόμαστε όλους τους ανθρώπους που ήταν μαζί μας από το 2014, άσχετα αν δεν είναι τώρα. Από εκεί και πέρα, αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει κάτι ανακοινώσιμο. Εάν υπάρξουν εξελίξεις, θα υπάρξουν και οι ανάλογες ανακοινώσεις”.
Α.Π.